reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
e-stera- spoko zrozumiałam, śliczny maluch a ta fryzurka :-) supcio wygląda.
Moj synuś wsłal na jedzonko i poszedł spac dalej a ja siedze i odciagam pokarm na nastepne karmionko - mały żarłok

esti, my z Mążusiem zawsze oglądamy zdjęcia Oliwierka - on w przeciwieństwie do naszego Tobiego jest taki okruszek, maluch żywy i ruchliwy. Ucałuj go od nas:-D
Małemu coś się wczoraj na jajeczkach zaczerwieniło, więc Mążuś odchylił też leciutko napletek żeby wyczyścić, bo nazbierało się farfocli - tak nam kazali w szpitalu. Ale dziś mały ptaszek zaczerwieniony na końcu i jakby spuchnięty. Może tylko podrażniony? Może pójdziemy dziś do lekarza? czy lepiej poczekać i poobserwować?:confused:

Witam z rana!U nas piękna pogoda,słonk świeci,.ciepło...ptaszki ćwierkają
Moje chłopaki śpią więc ja zabrałam się za mycie okien!
Wiosenne porządki czas zacząć!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
Pandi.dziękujemy!:tak::tak::tak::tak:

pandorax- ja tez tak miałam ostatnio, troszke za bardzo go naciagnelam chyba i tez był zaczerwienioy i spuchniety ale zeszlo w ciagu 1 dnia moze u was jest to samo.
U nas w Katowicach też od rana piękna pogoda jest juz 7 stopni wybierzemy sie dzisiaj na długiii spacerek :-) Mały jak zwykle zrobił 3 pobudki w nocy po 23 o 3 i o 6 rano ale jakos zyje chyba dzieki tej pięknej pogodzie. Wiktorek zaczyna sobie powoli gaworzy po swojemu co mnie bardzo cieszy :-)
pozdrawiam wszystkie mamusie.

Pandi kup riwanol w żelu i kropelke 3 razy dziennie nakładaj na czubek i szczerze powiedziawszy ani razu nie słyszałam od lekarzy o odsłanianiu napletka, wrecz przeciwnie zawsze był kategoryczny zakaz robienia tego. Widac co lekarz to inna opinia.

witam wszystkich :)
na Wybrzeżu też piękna pogoda, na pewno czeka nas dłuuuuugi spacerek :)
elizaa, ja w ciąży kupowałam ciuchy tylko w H&M, bluzki takie dłuższe tuniki i nawet nie ciążowe bo i tak się mieściłam, za nie duże pieniądze, i teraz też moge je nosić; a spodnie też w H&M, ciążowe, co orawda przetarły się na wylot na tydzień przed końcem ciąży (hmmm, jeansy a wytrzymały 4,5miesiaca...), ale zaniosłam do reklamacji i od razu dostałam zwrot kasy, wiec też polecam, ciążowe spodnie i tak potem niepotrzebne, więc wyszłam na zero!

reklama
Do góry