reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Mhm...dokladnie!Woodstock,festiwal w Bielawie...Trzeba będzie przeczekać kilka latek zanim się znów wybierzemy.Na razie liczymy na ofertę miasta Wrocław.A z roku na rok coraz więcej się dzieje!Macierzyństwo wiele zmienia w spojrzeniu na świat.Ale na stole na pewno jeszcze zatańczę bo to po prostu kocham :-D Chociaż zupełnie nie jestem w stanie stwierdzić dlaczego stół jest bardziej atrakcyjny od podłogi....
A według mojej zasady:pijaństwo bez tańców jest pijaństwem straconym :-DAle na to pijaństwo to trzeba będzie jeszcze z roczek poczekać.No...Poza wieczorem panieńskim i weselem dla znajomych...Ale będzie moja mamunia u nas i bez cienia wątpliwości będę miała prawo do tego...I spokój,że moja niunia w dobrych rękach.

reklama
gratulacje dla swierzo upieczonej mamusi :-) :rolleyes: !!!!!!!
, chyba wszystkie mamy tak samo :-) jeszcze rok temu bawilam sie na dyskotece a potem w maju kazalo sie ze mamusia bede ale jaja wtedy pomyslalm "Ten" tam na gorze chyba specjalnie mi to zrobil żebm przejzala na oczy ze zycie to nie tylko imprezy alkohol i znajomi :-D nie powiem ze nie tesknie za tym zyciem bo bardzo chetnie poszlabym gdzies pobalowac ahhh :-( ale maleńki jest najwazniejszy- chociaz mój narzeczony mowi ze mam mu mleko zostawic i isc gdzies sie zabawic, ale jakos nie umiem sie z małym rozstac na cala noc.

Moze to głupie że pytam o takie rzezcy ale ile macie latek ??? Mam nadzieje ze nie jestem najmłodsza "21"

szczypi, ja tez się tak czasem zastanawiam...
a teraz 2sierpnia bierzemy ślub i razem chrzcimy małą :) brzmi to jak text ciotki która mnie nie widziała od lat, ale jak ten czas leci...

Dziuba to widze,ze ten sam patent obraliscie co my-2w1(slub+chrzciny).Mniej zachodu,mniej wydatkow :-D my wybralismy sobie 21czerwca.Jestesmy juz zapisani w urzedzie i u ksiedza.Mamy juz nawet zarezerwowana sale(ale to juz inwencja mamuni).Takze teraz tylko wyslac zaproszenia(ktore jutro jedziemy zamowic) i spokojnie czekac....

Oczywiscie,ze na swiecie jest najwazniejsza moja Zuzia.Cale zycie jest jej podporzadkowane.Nawet sprzatam mieszkanie regularnie :-) Ale przyjaciele sa tez baaardzo wazni moim zdaniem.I trzeba dbac o przyjaznie,spotykac sie z ludzmi,wiedziec co sie dzieje u nich.No i pomagac sobie zawsze kiedy jest taka mozliwosc.My mamy cudownych przyjaciol.Bylibysmy durniami gdybysmy to zaniedbali....

czesc laseczki
Masiek- ogromne gratulacje:-)ucałuj Leonka od cioc z BB
dzis chyba mialalm najwspanialsza noc od 1,5 miesica. Maly spal od 22 do 6 rano:-)SZOK.
Ale za to od rana bardzo ale to bardzo ulewa. "puszcza" fontanny z buzi:-:)-(
kurcze wyeliminowalam nabial z mojego zywienia, nie jem bananow
nie wiem co mu jest:-(

zgadzam się z Tobą szczypi, ja akurat mam dzis wielkie spotkanie z przyjaciolkami z liceeum, bo my się w piatke trzymalysmy pzez cale 4lata ogolniaka, potem jedna z nas wyszla za maz i wyjechala do Kanady i dzis przyjechala nas odwiedzic, strasznie sie ciesze bo nie widzialysmy sie prawie 3lata!! od czasu zakonczenia ogolniaka minelo prawie 5lat, a my nadal wszystkie utrzymujemy kontakty... ide sie szykowac na wielkie spotkanie, dziadki biora Mala na spacer, wiec mam chwile dla siebie!!

Asiu moja mala tez miewa czasem takie dni.Nie wiem od czego to zalezy.Od dawna jem prawie wszystko.A takie numery zdarzaja sie nie czesciej niz raz na 2-3tygodnie.Malizna przybiera na wadze normalnie.Wiec sie nie zadreczam.

Ja mam 25lat.Za 3 latka zaczynamy sie starac o 2 dziecie.Tym razem ja wybieram:chce chlopca :-D

reklama
Do góry