reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czesc dziewczyny!
ale sie wkurzylam z samego rana!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wczoraj w nocy pisal do mnie na gg jakis nieznajomy i wdalam sie w 3 minutowa dyskusje po czym szybko sie pozegnal i dzis rano nie moge wejsc na swoje gg. zablokowal mi haslo i stracilam wszystkie kontakty. co za palant! nawet nie pamietam jego numeru zeby was ostrzec

A nie kliknęłaś przypadkiem w jakiś link od niego? ;-)
Albo nie dałaś mu jakiejś wskazówki dotyczącej hasła nieświadomie? :> Szybko się pożegnał, może wyciągnął potrzebną informację i voila. :) A kontakty co jakiś czas można zapisywać na dysku w postaci pliku tekstowego...

Witam wszystkie styczniowe mamuski :-) jestem tu nowa a jak na nowo przybytego przystalo, pragne sie przywitac ;-) Mam na imie Marta i jestem prawie w 4 miesiacu ciazy , mam juz synka 8 letniego.Pierwsza ciążą to byla sielanka :rofl2: az milo wspominac :-D a druga masakra ciagle mdlosci <calodobowe> do tego totalna bezsennosc i brak apetytu, mam jeszcze kilka dolegliwosci ale wymienilam te najbardziej uciążliwe :-) z racji tego ze nie mieszkam w Pl mam utrudniony kontakt z lekarzem , do mnie przychodzi tylko polozna , i ciaza tu traktowana jest jao stan nie choroba ;-) moze to i dobrze ale czasami cos mnie zaniepokoi tak na dobre i w PL wystarczylo isc do lekarza zeby rozwiac wszelkie wątpliwowsci ,tu niestety takiego luksusu niema .. mam nadzieje ze to forum pozwoli mi nawiazac mile znajomosci i znalesc odpowiedzi na deczące mnie pytania :-) wkoncu najbardziej sprawdzone informacje są u źródla :tak: jeszcze raz serdecznie witam i pozdrawiam wszystkie styczniowki:rofl:

witamy kolejna styczniowke!
kurcze Agnie wlasnie nie zdazylam z nim wymienic zadnych informacji a tym bardziej nie domyslil by sie nigdy hasla. rozmowa trwala 3 minuty i mysle ze to byl jakis haker i wystarczylo mu kilka zdan ze mna zeby sciagnac moje dane. tylko po co mu to? zeby poczytac jak z siostra czy kolezankami wymieniamy sie iloscia wymiotow w ciagu dnia i co gotujemy na obiad?

tak Was sobie troszkę podczytuję dziewczyny bo na moim forum dziś pustki i chciałam wam powiedzieć że mnie jakiś rok temu też gość zagadał na chwileńkę na gg i w ten sposób wpuścił mi trojana do komputera i przez dwa miesiące z tym wirusem mój mąż potem walczył bo jakiś obrzydliwie złośliwy.

czesc Weroniczka-moja ziomalka - ja tez kiedys mieszkalam w krakowie. ten gosc juz kilka razy probowal mnie zagadac i wczoraj mu sie udalo. niech go szlag!!! dobrze ze mi kompa nie zalatwil. jakies 6 miesiecy temu wpuscilam sobie wirusa do kompa i zjadl mi wyszystko-wszelkie dane , kontakty, foldery. musialam instalowac kazdy program od nowa ale danych i kolo 2 000 zdjec juz nie odzyskalam. zalozylam program antywirusowy i nie wiem czemu w tym przypadku nie zadzialal?
jeszcze do tego feralnego dnia zadzwonila moja pracownica ze znowu nie zebrala kasy bo jeden z klientow jest mi dluzny juz ponad 250 dolarow i nadal sie nie spieszy z zaplata. a ja sie musze przez niego teraz denerwowac. na te okolicznosc zabralam sie dzis za mega porzadki-umylam okna, wypralam firanki, wszystkie kwiaty oplukalam pod prysznicem, i wogole wszystko sie blyszczy w domu-to moj sprawdzony sposob na wyladowanie nerwow:wściekła/y:

reklama
Ja tez Weroniczka grudniowki podczytuje:-)bedziecie sie rozdwajac miesiac przed nami i tak w ogole fajnie wiedziec co mnie czeka za msc:-)
O'boy Pumi a moja szafa wyglada jak by piorun p.....:no:codzennie sie zabieram na sprzatanie, ale jak wracam z pracy to nic mi sie nie chce:angry:len totalny:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry