A
aOLA
Gość
oj przeceny sa Idę ze szagierką w piątek poszaleć

dzidzia masz racje nie ma co się przemęczać:-)

dzidzia masz racje nie ma co się przemęczać:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wczoraj w nocy pisal do mnie na gg jakis nieznajomy i wdalam sie w 3 minutowa dyskusje po czym szybko sie pozegnal i dzis rano nie moge wejsc na swoje gg. zablokowal mi haslo i stracilam wszystkie kontakty. co za palant! nawet nie pamietam jego numeru zeby was ostrzec
az milo wspominac
a druga masakra ciagle mdlosci <calodobowe> do tego totalna bezsennosc i brak apetytu, mam jeszcze kilka dolegliwosci ale wymienilam te najbardziej uciążliwe :-) z racji tego ze nie mieszkam w Pl mam utrudniony kontakt z lekarzem , do mnie przychodzi tylko polozna , i ciaza tu traktowana jest jao stan nie choroba ;-) moze to i dobrze ale czasami cos mnie zaniepokoi tak na dobre i w PL wystarczylo isc do lekarza zeby rozwiac wszelkie wątpliwowsci ,tu niestety takiego luksusu niema .. mam nadzieje ze to forum pozwoli mi nawiazac mile znajomosci i znalesc odpowiedzi na deczące mnie pytania :-) wkoncu najbardziej sprawdzone informacje są u źródla
jeszcze raz serdecznie witam i pozdrawiam wszystkie styczniowki

codzennie sie zabieram na sprzatanie, ale jak wracam z pracy to nic mi sie nie chce
len totalny