reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nie wiem ile z was korzysta ze skypa a ile z gg-ja skypa urzywam zadko natomiast gg- kilka godzin dziennie. przypominam sobie tyle ze przedstawil sie jako tomasz z olsztyna 27 lat i chyba jego numer zaczynla sie na 8 . wiec ku przestrodze ! badzcie ostrozne bo szkoda kontaktow.
ja swoich nie moge odzyskac -komp nie chce ich eksportowac-ughhhh:-(

reklama
Anja-chetnie przyjde ci posprzatac-jakis demon we mnie wstapil!!! mezowi ulozylam ciuchy jak od linijki a on na to ze znowu mu wszystko pomieszlam! opad szczeki-to sie nazywa wdziecznosc hihihih. ide na spacerek-wieczorem chyba padne na pyszczek bo dzis cos za aktywna jestem-nie moge usiedziec na tylku

Ja mam lenia, chlop gotuje obiadek, nawet nie chce mi sie isc skontrolowac sytuacji w kuchni, co tam najwyzej zamowimy pizze jak przepali:-) leze na sofie z kompem:-):-):-):-)nic innego mi sie nie chce

ja poszlam na spacerek ale szybko wrocilam-patelnia na calego. nie da sie oddychac
kupilam miesko i ide pichcic gulasz. wreszcie po 3 miesiacach moge zaczac gotowac bo wczesniej na sam zapach obiadu w domu biegalam nad muszle:tak:. pizze uwielbiam i dotad sie raczylam-niestety o ogorasach i pizzy moge teraz pomarzyc

witam
jestem nowa stara ale chyba mogę????
termin 05-01-2008 ale strasznie sie boję że urodzę w grudniu no i..... jeszcze problemiki sie pojawiły!!!! szyjka 1,5 cm !!!!!!!!

Witaj Myszorka, mam nadziej, ze nasze towarzystwo pomoze "wydluzyc sie" szyjce.:-)
Ostatnio zajelam sie nielegalna produkcja orgoreczkow kiszonych, problem ,ze zanim sie dokisza jak trzeba to ja je wcinam malosolne, w tydzien 6 sloikow:szok::szok::szok:
Od soboty zaczynam nastepna partie, tym razem 10 sliczkow zrobie:tak:

Witamy kolejna mamusie-dzis mamy urodzaj!
jesssu-ale jestem zakrecona! zabralam sie za gotowanie obiadu i patrze a w reklamowce jest tylko jedzenie dla kota-zostawilam mieso w sklepie, znowu spacer na taka patelnie i amerykanki sie usmialy w sklepie ze zapomnialam ale mi przechowaly. ufff-padam z nog-juz mi sie odniechcialo gotowania

ogóreczki pyszna sprawa ja dzisiaj złapałam takiego doła jak STODOŁA i dlatego tez między innym z Wami jestem ostatnio BB jakoś mnie podnosił na duchu

no to byloby mistrzostwo swiata, gdzybys taki obiadek malzowi podala, whiskas z ziemniaczkami i suroweczka:-Djadby chinszczyzne i pizze do konca zycia;-)
obiadek chlopu wyszedl za to pranie kilka dni temu... do moich bialych recznickow i swoich jasnych koszulek wrzucil ...czerwony sweterek, terazjest wszystko slicznie ciemno rozowe:surprised:

reklama
o tak! mezowie sa mistrzami prania-moj tez moje biale spodnie adidasa wypral sama nie wiem z czym i zrobily sie rozowe zacieki i spodnie poszly do kosza co gorzko przezylam. od tamtej pory nie ma dostepu do pralni.
gulasz juz sie dusi-mniam mniam. ale mi brakowalo mojego pichcenia. jeszcze ze 2 tyg temu bym leciala do kibelka na sam zapach tego gulaszku a teraz mi slinka cieknie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry