reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć. Właśnie wkleiłam zdjęcie swojego brzucha do galerii brzuszków. Zobaczcie jak mnie wybuliło:szok:. A to dopiero 16 tydz. i do tego zdjęcie z dzisiejszego ranka (a wieczorem jest jeszcze lepszy) ciekawe co będzie dalej:-D

Jobo100 ja też mam troszkę większy brzuszek wieczorem, bo normalnie to nic mi nie widać.:-(
A te zdjecia na galerii brzuszków robiłam późnym wieczorem, żeby chociaż móc sie czymś pochwalić:zawstydzona/y:
witamy aOLA!!!!:-):-)

czesc

ale tu fajna pogoda Ciepło ale nie gorąco w sam raz:-)
miałam dzis pobuszować po sklepach ale mąż zapomniał zostawić mi kluczy i musze siedziec w domu.....Dobrze ze tu jest podwórko to chociaż tam posiedzimy

u mnie deszczowo i chłodno. Fajna odmiana po tych upałach:tak:.
dzisiaj przytyłam pół kilo, nie wiem jakim cudem. Czuję że mi sie boczki odnowiły:-( piersi urosły ze dwa numery:tak:. Czyżby to było te pół kilo?:szok:
W pl te przeceny niby są ale w wysokości cen to ich nie widać:angry:, ale kupujecie już ciążowe ciuszki czy takie tam głupotki?

reklama
CZESC dZIEWCZYNKI
AOla fajnie, ze z nami jestes... Pumi masz slicznego kotka...ja chcialabym jakiegos zwierzaczka, ale to pozniej.... dzisiaj czuje sie juz lepiej, chociaz mam cos z cisnieniem , bo serce mi wali jak oszalale..:-) u mnie sa strszne wiarty i chlodno jest- podoba mi sie to bardzo;-) ja jade w sobote albo w niedziele na zakupy bo sa H&M jakies przeceny, a pare bluzek msze sobie kupic.... czekam na paczke od siory z jakimis spodniami...bo zostaly mi 2 pary w ktorych jak chodze to jestem jeszcze zapieta... D dzis wraca... postanowilam, ze na nastepnej wizycie tj. 7 sierpnia biore L4... zdaje sobie sprawe ze nie dadza mi pozniej tam zyc, ale wcale nie musze tam wracac do pracy:-) nie dlugo bedziemy mieli remont sypialni i pokoju dla maluszka- nie mam zadnej koncepcji... po remoncie zamierzam z D zamieszkac, ale tam nie ma jeszcze komputera, obiecal mi ostatnio... przeciez ja sie zanudze bez internetu;-) dobrze ze bede mieszkac 2 min od moich rodzicow, bo tu mam wszystko...:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry