reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
wielkanoc2006.jpg

Za oknami snieżek snieży…
Cóz to, spójrz, zajączek biezy!
Komu świeta sie zmylily?
To Wielkanoc w srodku zimy?
Zmartwychwstały z grobu wstanie,
A tu snieg na powitanie.
Wiosna drzewa przystroila,
Bialym puchem wykleila.
Cóz, tak swieta te spedzimy:
Alleluja w czasie zimy.
Ale radosc w nas wiosenna,
W sercach brzmi nam wciaz „Hosanna”
Chce Wam zyczyc moc Radosci, I Pokoju i Milosci.
Na „dyngusa” cieplej wody
swietowania az do srody.

zycza Natalia ze Stasiem i Martynką

Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!
koszyk.jpg

hej mamusie styczniowe:-)
Zdrowych, pogodnych, rodzinnych świąt wielkanocnych.
oraz bogatego zająca i mokrego dyngusa.
pozdrawiam masiek i Leoś

Z okazji świat Wielkiej Nocy
życzymy Wam razem z Tobim
radości z dzieciaczków,
jak najmniej sporów z teściami
a swoich mężczyzn
ucałujcieprzy jajkach;-):rofl2:

reklama
laseczki weslogo jajca i mokrego dyngusa- ja juz mam wszystko zrobione hehe i jajca poswiecone, u nas piekna pogoda, bylo dzisiaj 10 stopni i piekne sloneczko. Mały byl 3 godzinki na spacerze z babcia a potem ze mna i tatusiem jajeczka poswiecic- ale kosciola to on chyba nie lubi, a mnie cos glowa zaczyna bolec eh...jutro po swiatecznym sniadaniu do rodzicow jedziemy na swiateczny obiadek i urodzinki taty zarazem :-) 2 w 1 :-D ide moich mezczyzn bo chyba sie ndza bezemnie juz :-)

Buziaki i nie przejedzcie sie za bardzo tymi jajami :p

Do góry