e-stera
Fan(ka)
Albi super huśtawka

.
Co do seksu to my po 7 tygodniach.było ok pierwszy drugi raz
.Ja biorę tabletki ale jak ma dni płodne to dodatkowo gumka........nie planujemy na razie drugiego dziecka.jakby by było za parę lat to ok.ale teraz to pod żadnym pozorem.:-)
Joooaaa Oli też miał takie badanie w szpitalu na takiej aparaturze-ja miałam ospę w ciąży dlatego takie dokładne ...wszystko ok ale jak skończy 6 miesięcy to jeszcze raz kontrolne badanie mamy.No i Oli dostawał nytormycynę....a to lek toksyczny podobno czy coś takiego

.Co do seksu to my po 7 tygodniach.było ok pierwszy drugi raz
.Ja biorę tabletki ale jak ma dni płodne to dodatkowo gumka........nie planujemy na razie drugiego dziecka.jakby by było za parę lat to ok.ale teraz to pod żadnym pozorem.:-)Joooaaa Oli też miał takie badanie w szpitalu na takiej aparaturze-ja miałam ospę w ciąży dlatego takie dokładne ...wszystko ok ale jak skończy 6 miesięcy to jeszcze raz kontrolne badanie mamy.No i Oli dostawał nytormycynę....a to lek toksyczny podobno czy coś takiego

:-( mam wielki zal za dzisiejsze przedpołudnie nic mi nie pomógł NIC bo wie ze i tak sobie poradze a miało juz byc inaczej??????????

co so seksiku to jest ok zaczelismy dosc wczesnie ale nie czuje naszczescie róznicy z przed porodu