reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Albi super huśtawka:tak::tak::tak:.
Co do seksu to my po 7 tygodniach.było ok pierwszy drugi raz:rofl2:.Ja biorę tabletki ale jak ma dni płodne to dodatkowo gumka........nie planujemy na razie drugiego dziecka.jakby by było za parę lat to ok.ale teraz to pod żadnym pozorem.:-)
Joooaaa Oli też miał takie badanie w szpitalu na takiej aparaturze-ja miałam ospę w ciąży dlatego takie dokładne ...wszystko ok ale jak skończy 6 miesięcy to jeszcze raz kontrolne badanie mamy.No i Oli dostawał nytormycynę....a to lek toksyczny podobno czy coś takiego

reklama
witam
ja dzisiaj jakos mam zly dzien od rana chcialam sobie zrobic zakupy a tu nie zdarzyłam dojechać do sklepu i juz mój kochany dzwoni wracaj1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szlak mnie trafił nie potrafi namet pół godziny sie nia zając poryczalam sie jak dziecko juz mi sie nic nie nalezy a Pan zwinol zagle i pojechal na dyzur nocny no bo w koncu on pracuje a ja? kuzwa leze do góry pepkiem niby mam wszystkiego dosc a Gabi dzisiaj wyjatkowo marudna spała p 10 min i ani w lezaczku ani na macie gadac do niej to sie ksiezniczce podoba

ale upiekłam sernik wyglada fajnie mazurek ciacho nie wyszło połamało mi sie ale masa kajmakowa mmmmmmmmmmmmm mniam no i babeczki chyba wyszły właśnie pachnie chlebus i mam wszystko gdzieś przydałoby sie poprasować bo mi sie gorka spora zrobiła no i chciałam sobie podłogi pomyc ale pal pies mam to gdzies:wściekła/y::zawstydzona/y::-( mam wielki zal za dzisiejsze przedpołudnie nic mi nie pomógł NIC bo wie ze i tak sobie poradze a miało juz byc inaczej??????????

a i jeszcze okres mam jakis dziwny juz tydzień a leci jak z kurka :szok::eek::crazy: co so seksiku to jest ok zaczelismy dosc wczesnie ale nie czuje naszczescie róznicy z przed porodu:laugh2:

mam problem innego typu na ostatniej wizycie moj gin stwierdził u mnie nadzerke
we wrzesniu do szpitala na usuwanie jakos sie boje ........ bardzo sie boje......

jestem w szoku- moj P chce w niedziele rano sam zostac z Dominiska a ja mam sobie isc na msze do kosciola. Nie wierze! bo do tej pory sam na 10 minut w aucie sie bal z mala zostac.Czego to facet nie zrobi zeby nie isc do kosciola hihihi!!!!
zdj z dzisiejszego spacerku

Załączniki

• 004.JPG
    004.JPG
    91,3 KB · Wyświetleń: 44
  • 005.JPG
    005.JPG
    95,4 KB · Wyświetleń: 46
Ale jaja-leze sobie z golymi cyckami,karmie corusie a tu niespodziewanie wchodzi moj maz z bratem.Dobrze ze zdarzylam zaslonic co trzeba pielucha. Od razu zrobilam im kazanie ze jak wracaja wczesniej z pracy to maja mnie o tym powiadomic zeby nie bylo potem niezrecznych sytuacji. To jest wlasnie to czego nie lubie w odwiedzinach gosci z polski- czlowiek jest skrepowany we wlasnym domu:crazy:

Wszystkie mamusie juz poszly spac?
A ja zrobilam chrzan wielkanocny i zaraz ide piec babke tylko corunia nie chce spac.
A to Dominiczka z tatusiem i przyszlym ojcem chrzestnym i zadowolona w swojej zabawce

Załączniki

• 007.JPG
    007.JPG
    66,1 KB · Wyświetleń: 47
  • 006.JPG
    006.JPG
    75,1 KB · Wyświetleń: 43
nie nie nie poszly spac
ja zaczynam sprzatanie................ Gabers dlał mi popalic mam popieczone i nic poza tym dom jako tako posprzatany ale marzy mi sie poukladac ozdobki i pomys podlogi zeby pachnialo swiezoscia nie wiem czy dam rade bo padam ale poczekam ile dam rade do nastepnego karmienia chociaz troszeczke chyba jestem nawiedzona ale luuuuuuubie miec ladnie czysto chociaz dla mnie bo Raf napewno i tak cos znajdzie jak znam zycie jutro do tesciówki Kokunia ma isc z dziadkami swiecic potrawy zostaniemy na sniadanku i.... do domku

marzy mi sie mega odpoczynek i lazenie caly dzien w pizamie ;-):tak::-) na spacery nie ma szan pogoda okropna :crazy:

jutro juz mnie nie bedzie wiec
LASECZKI WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEJO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO:-) SMACZNEGO (CHOC DLA KARMIACYCCH NIE MA TEGO ZA DUZO:tak:) MOKREGO I SPOKOJNEGO

ABY ZMARTWYCHWSTAŁY PRZYNIÓSSŁ NAM SPOKÓJ RADOŚĆ I ZADOWOLENIE DOCENIAJMY TO CO MAMY A NIE OBRACAMY SIE NA TO CO KTOS MA A JA NIE (sama nie wierze w to co pisze ale chciałabym zeby tak było)

mnóstwo buziaków i uscisków dla małych kiezniczek i ksiazat DZIEKI ZE JESTESCIE

Ja tez bym tak chciała, karmic przez 10 min co 3-4 h i żeby młody tak tył. Ja narazie karmie po 30 min i jeszcze go dopajam sztucznym i wcale tak duzo nie tyje ale trzeba przyznac, ze idzie w zdłuż.
Dziuba ost pisałas, ze juz zakładasz małej rozmiar 68 i bedziesz jej kupowac 74. To ja ci radzę, zebyś troche zaczekała z tym 74 bo z rozmow z moimi znajomymi to rozmiar 68 jest noszony najdłuzej bo przez około 3 miesiecy.

reklama
Do góry