G
reklama
jooaaa, my we wtorek tez idziemy na badanie - ciekawe czy będzie tak samo? czy też mały będzie musiał spać. A dlaczego dostaliście takie skierowanie do audiologa?
Czytałam że Agnie jadła rybkę po grecku ale już się nie odezwie przed świętami, ciekawa jestem czy taką normalną wersję, z cebulką i smażoną - bo ja też się przymierzam. Już jadłam ale bez cebuli i było ok.

Czytałam że Agnie jadła rybkę po grecku ale już się nie odezwie przed świętami, ciekawa jestem czy taką normalną wersję, z cebulką i smażoną - bo ja też się przymierzam. Już jadłam ale bez cebuli i było ok.

G
goscinnie
Gość
Pani ja sie Ciebie pytałam jak długo Tobiaszek wisi ci na cycu?? Bo aż jestem ciekawa dzieki czemu on tak tyje ;-).
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Albi hustaweczka super :-) szkoda ze to takie drogie wszystko do tych maluszkow :-(
Moj mały dzisiaj maruda ale nie az taka jak byl, robi sie coraz fajniejszy- ale ze spaniem dzisiaj nie bylo ciekawie ale to tez moja tesciowa sie temu przysluzyla. Ja malego usypiam tak ze gasze telewizor , zapalam mala lampke daje mu flache i spiewam kolysanki a potem odkladam do lozeczka czasem pomarudzi ale wkoncu zasypia a tesciowa stwierdzila ze ja go w ciemnicy trzymam i ze on tak jeczec niemoze i mi wlazla do pokoju- i wszystko od nowa musialm robic Wrrr...
a to juz takie latwe nie bylo, teraz co chwile mu smoka podaje :-( co za malpa z niej !!!
ale sie wscieklam, ja swoje a ona swoje.
Moj mały dzisiaj maruda ale nie az taka jak byl, robi sie coraz fajniejszy- ale ze spaniem dzisiaj nie bylo ciekawie ale to tez moja tesciowa sie temu przysluzyla. Ja malego usypiam tak ze gasze telewizor , zapalam mala lampke daje mu flache i spiewam kolysanki a potem odkladam do lozeczka czasem pomarudzi ale wkoncu zasypia a tesciowa stwierdzila ze ja go w ciemnicy trzymam i ze on tak jeczec niemoze i mi wlazla do pokoju- i wszystko od nowa musialm robic Wrrr...
a to juz takie latwe nie bylo, teraz co chwile mu smoka podaje :-( co za malpa z niej !!! ale sie wscieklam, ja swoje a ona swoje.
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
musiałam jechac specjalnie bo tak gdzie rodziłam nie mogli mi zbadac bo zepsula im sie aparatura
to badanie jest lepsze-dokładniejsze, bo to zwykle po urodzeniu to jest tylko minutke i koniec ,a to akurat badanie było załatwiane przez naszego przyjaciela lekarza -dlatego nam polecił to lepsze badania, zreszta i tak bym musiała je zrobic bo miałam opryszczkę w czasie ciąży i jest mozliwosc ze gorzej by słyszał a tylko ta leosza aparatura to wykarze!
3 dzień prawie zakonczony, 3 dni diety do przodu!
3 dzień prawie zakonczony, 3 dni diety do przodu!
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
a co do sexu to nie wiem jak u Was ale moj Jacek byl ze mna przy porodzie i myslalm ze dlugo nie bedzie chcial sie ze mna kochac po tym co widzial na porodowce hehe (caly szpital mnie słyszal) a tu wrecz przeciwnie <wow> za to ja nie chcialam tak jak dziuba mialam opor psychiczny ale on bez oporow i zaczelismy sie kochac po 6 tygodniach po wizycie u lekarza i jak przestalo sie ze mnie lac, lekarz powiedzial ze nie ma zadnych przeszkod i mam sie nie bac ze wszystko jest w porzadku, troche bolalo ze pierwszym "wejsciem" ze tak powiem ale teraz jest supcio :-) ja wcinam tabletki ale mimo to i tak wychodzimy no i piersia karmie ale ryzykowac nie bedziemy przez najblizsze 4 lata.
Maly zasnol wkoncu ufff..., moje zakupy dzisiaj udane, caly wozek zaladowany mialam i maly w centrum handlowym wogole nie spal tylko podziwial wszystko- pierwszy raz :-) kochaniutki sie robi.
Maly zasnol wkoncu ufff..., moje zakupy dzisiaj udane, caly wozek zaladowany mialam i maly w centrum handlowym wogole nie spal tylko podziwial wszystko- pierwszy raz :-) kochaniutki sie robi.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
dziuba ale mnie zrobilas z ta "nasza klasa" :-)
hihih
hihihCzesc dziewczyny zycze wszytkim Wesloych zdrowych i pogonych Swiat i nie za mokrego dyngusa choc u nas to wyglada ze zamiast wody bedziemy sie sniezkami rzucac
. Co do seksu to mam juz 2 razy za soba i wyglada na to ze co raz, to lepiej wiec kobitki nic sie nie bac ino dzialac im wicej tym przyjemniej bedzie 
Hmmm a zdjec nie moge zuplodowac bo sa za duze a nie mam ich jak zmniejszyc i niestety moj kochany maz robi mi na zlosc i nie chce pomoc :-(
. Co do seksu to mam juz 2 razy za soba i wyglada na to ze co raz, to lepiej wiec kobitki nic sie nie bac ino dzialac im wicej tym przyjemniej bedzie 
Hmmm a zdjec nie moge zuplodowac bo sa za duze a nie mam ich jak zmniejszyc i niestety moj kochany maz robi mi na zlosc i nie chce pomoc :-(
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
sama mozesz zmniejszyc fotki: wchodzisz na zdjecie i klikasz prawym klawiszem myszy i wyskakuje okienko, klikasz edytuj -> obraz -> rozciagnij/pochyl -> rozciaganie zmniejszasz o 50 dwa razy i to wszystko co musisz zrobic,
reklama
Albi, sorki zapomniałam że pytałaś, a całe popołudnie byłam u sąsiadek i malowałyśmy jajka;-). Tobi je średnio co 3 godz w ciągu dnia po ok 10 min. I sam się "odłącza" od cycka. W nocy robi dwie przerwy dłuższe po ok. 6 i 4 godz.