reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam w ten piekny dzien. Mi juz lepiej, gardlo mniej boli ale dzisiaj znow nafaszeruje sie lekami , bo musze wyzdrowiec bo coraz ladniejsza pogoda sie robi a poza tym jak tesciowa sie dowie ze chora jestem to sie do nas na tydzien wprowadzi a tego nie zniose:-D tymbardziej ze babka we wtorek do warszawy jedzie i bedziemy mieli wolna chatke :-D

Czesc Dziewczynki.
Paola, Kasia- witamy Was z Boryskiem:-)
Borysek chory, ja tez. Ze mna to pal licho- moge sie meczyc ale jak patrze na mojego skarba to mi sie serce kroi. bylismy u lekarza, na szczescie plucka i oskrzelka sa okej. DOstalismy mnostwo lekow, maly pluje tym na lewo i prawo- zreszta wcale mu sie nie dziwie- sa obrzydliwe. Biedak meczy sie z katarkiem i kaszelkiem:-(Tak mi go szkoda:-:)-(Teraz spi ale jak sie obudzi to na pewno bedzie marudny. Na szczescie lekarz pozwolil nam wychodzic na spacery twierdzac ze lepiej jak dziecko czerpie swieze powietrze niz siedzi w tych nagarzanych murach.
Od swiat jestem u tesciow wiec mozecie sobie wyobrazic co przezyzwam. Oczywiscie maly jak sie rozchorowal to cala wina spadla na mnie bo jakzeby inaczej:-(Ale dzis do domu!!!!
Agnie- sliczny masz kolor wlosow. tez kiedys mialam podobny...;-)

kilka zdjec mojego slodziaka
1- z kolezanka Adusia:-)
2- tak sie bawie
3- tak wygladalem na chrzciny

Załączniki

• IMG_1078.JPG
    IMG_1078.JPG
    128,2 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_1075.JPG
    IMG_1075.JPG
    124,1 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_1039.JPG
    IMG_1039.JPG
    107,9 KB · Wyświetleń: 42
Oj dziewczynki kurowac sie bo piekna pogoda jest i trzeba z malenstwami na spacerki chodzic:tak:prosze dbac o siebie o łykac witaminki!!!!polecam tez picie herbatek malinowych i z dzikiej rozy sa pyszne a i pomoga i samopoczucie lepsze:tak:Kuba znow duzo wrazen o wczorajszych odwiedzinach:baffled:padl normalnie po kapieli wczoraj i spal 5h ale dla mnie krotko bo do 1.30 nowego czasu yh a ja ledwo co sie polozylam:baffled:teraz spi na balkonie w wozku i slonko na niego swieci:-)pozniej na spacerek!!! hihi wogole na studiowke mialam czerwone wlosy:-D
salik ciesze sie!juz sie nie moge doczekac az wroce do Poznania i jzaczne czytac:sorry2:Albi to mi ulzylo!!!przestraszylam sie ze bedzie olbrzymem jakims hehe:-DAgne Dusia gitowa na maxa ma policzki jak ja hehehe;-)

reklama
agnie, Dusia ma takie same "wiszące" pućki jak Tobi:-D:-) słodka jest:tak:
A'propos poważnego wyglądu to ja też się staram mniej wygłupiać jak idę na zajęcia, bo studenci i tak mnie do sali nie chcą wpuścić, bo co się młoda pcha (chyba że z daleka grzechoczę kluczami;-) i mają zdumienie w oczach jak im opowiadam że chodziłam jeszcze w pochodach pierwszomajowych w podstawówce:rofl2:
ale korci mnie doczepić sobie dredy albo warkoczyki:sorry2:

Do góry