reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziuba! -jak Ty bedziesz sie bawic 25 tp ja bede sie szykowac na swoje bo mamy 26 kościelny i bal w zameczku ,najgorszy chyba kosciół z tego wszystkiego, kielicha to sobie walne przed wyjsciem:p

reklama
o kurcze no jeszcze musze cos napisac- odnośnie przestawionych zegarków, mały pobija rekordy w spaniu bo pierwszy raz obudził sie o 3 (na nowy czas) czyli 5 godzinek spał i do 7.30 i tak sie wyspałam ze teraz mnie głowa boli, jednak za długo tez nie mozna spac

Czesc kobitki. Ja jako nowa mamusia nie zniknelam tylko mam chwilowy odrzut od kompa pozatym maly marudny jakis popoludniami i chodze spac szybko bo padam na pysk wieczorem. Chcialam dodac zdjecia ale nie mam programu do edycji zdjec i strasznie mnie to irytuje bo sie nie moge pochwalic wam moim tomusiem ino do avataru udalo mi sie dodac fotke. Co do facetow i milosci to ja z moim mezusiem jestem juz 9 lat i poltorej roku po slubie prawie. Hehe tak sie zlozylo ze jak jak sie poznalismy w szkole sredniej to jestesmy ze soba do teraz i wcale nie narzekam bo wyglada na to ze trafilam swoja polowke szybko i bez przejsc z innymu facetami. Pozdrawiam was goraco i sporobuje zmusic Lukiego zeby mi u siebie pare zdjec zmniejszyl chociaz on sie buntuje ze nie bedzie pokazywal malego calemu swiatu :-D

basia lekturka suuuper- naprawde duzo daje :-) moze to smieszne ale lepiej sie czuje jak ja czytam i widze minimalne efekty. joa moj Wiktor tez pobil rekord swoj spal ju o 20:20 a na jedzenie obudzil sie dopiero o 4:40 starego czasu czyli o 5:40 nowego a potem o 8 zjadl i poszedl spac dalej, ale ja sie juz nie klade bo sliczna mamy pogode i jak moj mezczyzna wroci z zakupow to idziemy na spacer do parku Chorzowskiego. Wymyslil sobie ze musi malemu kupic dywanik w droge z autkami i jedzie zaraz po niego :-D <świr> ale nie zabronie mu wkoncu to jego dzieckoniech tez sie cieszy z zakupow dla niego i kupilismy mu koszule hehe ktora ubierze po chrzcinach jest o 6- 9 miesiecy a na niego juz jest dobra hehe :rofl2: ciekawe jakim cuuudem.

No wiesz Dziuba dzieki za przypomnienie o imageshaku kompletenie zapomnialam ze przeciez moge swobodnie wkleic link tutaj i tez bedzie git boze czlowiek czasem ma zwolnione tempo myslenia:szok:. Jak wpadne na mojeg kompa to nie omieszkam dodac fotki bo tera siedze na laptopie meza. Obiecuje solennie ze dzis dodam conieco :-p

agnie, ale masz kolor wlosów!! ja też przechodziłam przez tęczę na głowie, od platynowego blondu do czarnego, cala gama kolorów :laugh2:

Ja tam walę poważny wygląd, przecież jestem jeszcze młoda :-D I dlatego obstaję przy czerwonym :-) Tylko muszę się wybrać do fryzjera, bo odrosty mam okropne :crazy:

reklama
no choroba to nic przyjemnego a zwłaszcza teraz kiedy sa z nami nasze malenstwa, do mnie na szczescie nic sie nie przyplatalo, odpukac
a tak wogole to mnie tez czeka slub bo niestety nie spieszylo mi sie z tym, a zeby ochrzcic mala musze zlozyc zobowiazanie ze jeszcze w tym roku wezmiemy slub
mili życze szybkiego powrotu do zdrowia

Do góry