myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
czesc dziewczyny ja cała chorutka BARDZO walcze z zapaleniem ucha narazie bez antybiotyku okropnym kaszlem i ogolnym rozbiciem:-
-
-(
sama niestety raf mnie nie rozumie i twierdzoi ze wszytsko ok wkoncu ja jestem silna chyba zbliza sie jakis kryzyssssssssssssss juz mam dosć!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabi dostała soczek i pije pije pije bardzo jej smakuje i płacze jak sie skończy :-);-)
mały ssssak
z moim pokarmem juz lepiej TYLKO SPKÓJ NAS URATUJE
sama niestety raf mnie nie rozumie i twierdzoi ze wszytsko ok wkoncu ja jestem silna chyba zbliza sie jakis kryzyssssssssssssss juz mam dosć!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabi dostała soczek i pije pije pije bardzo jej smakuje i płacze jak sie skończy :-);-)

mały ssssakz moim pokarmem juz lepiej TYLKO SPKÓJ NAS URATUJE

4osoby mogly ja nianczyc i po 3 godz wszystkie 4 byly WYKONCZONE. niezly charakterek, no cuz Ruda!
- ale ja się cieszę, jeszcze pewnie się piegów doczekamy - podobieństwo do dziadka ze strony taty

cos czytalam o milosciach ale w temacie nie bardzo jestem, ja bylam z jednym 2 lata ale byl w moim wieku i taki dzieciak byl troche wiec dalam se spokoj gdy na widoku pojawil sie moj Jacek (25) jestesmy ze soba juz ponad 2 latka i jest super, czasem sie klucimy ale chyba jak kazdy ale mimo to kochamy no i mamy nasza 6 kilowa KRUSZYNKE 
wieczorem przyjechal po na J i do domku, kąpiel, jedzenie i spanie