reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

My już po długaśnym 4, 5 godzinnym spacerku.Byliśmy w parku.
Ale niestety pogoda już sie skiepściła....słonko zaszło. pochmurno i zaczęło kropić.Ale najważniejsze,że spacer udany:tak:
Kasia śliczna Nicola:-)

reklama
my też już po spacerku, u nas wrecz na odwrót, pojechaliśmy do parku i zaczęło kropić, więc szybko na cmentarz poszliśmy bo to obok parku i d domu, a teraz jak już się rozpakowaliśmy i rozebraliśmy to znowuż słonko wyszło :crazy:

witajcie Kobietki :-)ta pogoda dzis taka w kratke ze nie wychodze na spacer tymbardziej ze niedlugo wpadaja moje byle wspollokatorki ze szkoly:tak:
widze ze wszytskie prawie mialysmy porzadne zyciowe milosci........ja z moim bylym bylam ponad 2 lata..przyjacielem byl cudownym ale partnerem...yh ta chora zazdrosc wszytsko sniszczyla i doprowadzila do tego ze za byle gowno potrafil mnie uderzyc po glowie....i wyzywac i nie tylko mnie krzywdzic ale tez moich znajomych i rodzicow....sprawe mielismy prawie na policji ale udalo sie tego uniknac....najgorsze ze dzieki mnie zdal mature i dostal sie na studia do poznania i teraz tam siedzi kufa i modle sie zeby go nie spotkac! a najgorsze jest to ze jego bliska ciotka(siostra jego ojca)mieszka na przeciwko mnie w glogowie ...dobrze ze mieszkam w poznaniu.......
teraz jestem szczesliwa od 2.5 roku bez klotni wiekszych i mordobicia planujemy slub ale pozniej bo sianka nie mamy teraz i mamy cudownego synka i oszalelismy na jego punkcie hihi :-DŁ. ma 24 lata a ja 22:-)na szczescie dojrzaly chlop z niego:-D
buziaki dla Kamilka!!!!
KAsiu witaj milo Cie "poznac":-)a corcia sliczna!
Esti Olis to szaleje i fajnie ze tworzy wiez z misiem:-D
wczoraj to Kubus chyba mial za duzo wrazen i nie mogl biedny zasnac to chwycilam z moja mama po suszarke i spal jak zabity do 3 a opozniej do 6 i 10:-Dteraz znow spi hehe:-D

Basia, to tez miałas niezłe przeżycia i to w tak młodym wieku... nieźle sie dobralyśmy że tyle z nas po takich przejściach z tymi durnymi facetami!! na szczęście trafiłysmy w koncu na tych odpowiednich i jesteśmy szczęśliwe!! :laugh2:
ehh, kasa, to też nasz utrapienie, chyba zaczne grac w toto lotka :crazy:

kasiu, witam Cię:-)
Jak sobie poczytałam Wasze historie z facetami to stwierdziłam że faktycznie niezależnie od poprzednich doświadczeń (a różne były i bogate) łączy nas jedno - szczęście z narodzin maleństwa:-D
Uwielbiam jak wstawiacie fotki - widać jak maluchy rosną, zwłaszcza Oli - taki był malutki, w porównaniu z moim kluskiem to nadal kruszynka, ale widać że bystra.:cool2:
Rano u nas dzisiaj było ładnie więc ruszyliśmy na spacerek i oczywiście ledwie wyszliśmy to zaczęło padać, ale ponieważ jest ciepło, to nie poddaliśmy się i zrobiliśmy zakupy na ryneczku osiedlowym:rofl2:

znowu, hehe jakies medium jestes czy kij licho. jak zaczelo kropic to poszlismy do cukierni, jutro jakbys chciala mnie sledzic to ci ulatwie zycie...:-Djak bedzie slonecznie jedziemy do sopotu:tak:

aha a tak to bedziemy robic wesele w tej knajpie w ogrodzie oliwskim a slub w palacu opatow, wiec zaklepalismy juz knajpe na lipiec '09:szok:

reklama
Do góry