reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Wiecie to naprawde jest fascynujące tak patrzec na nasze maluchy jak sie z dnia na dzien rozwijają i babierają nowych umiejętnosci Dawidek juz siega po wiszące zabawki i nie popycha ich bez myślnie ale chwyta i trzyma i sie patrzy. Coś niesamowitego te nasze pociechy :-).
Jeżeli chodzi o ząbkowanie to nie wiem czy to można nazwac ząbkowaniem ale Dawidow sie slini ost nieźle i jak złapie w rece grzechote to wsadza ją sobie do buzi az mało ost nie wyzygał :-D a piąstki to norma ciagle w buzi lepsze od smoczka ost.
Teraz ogląda Lare Crosf i dyskutuje, włąsnie to nagrywam mam nadzieje, ze bedzie dobrze dzwiek słychac.

reklama
Szok Esti , ta Twoja Rozczochrana Kruszyna taki Silacz - po prostu Pudzian:-D:-D:-Dmoja to dopiero robi niemrawego zolwika:zawstydzona/y:leniwa jest:rofl2:
szoker normalnie, super wyglada

Wszystkiego najlepszego dla Kamilka. Moj maz ma jeszcze 24 lata i jest mlodszy ode mnie o 8 miesiecy, jestesmy z tego samego roku tylko ze on z konca listopada a ja z poczatku kwietnia.Pocieszne te wasze malenstwa. A my bylismy dzisiaj odebrac zdjecia i jak wrocilismy to maz dal do ogladniecia babce a my dalej na spacerek i jak wrocilismy to babka zapytala mnie sie dlaczego ja mam sama 1 pozycje z Natalka, a ja na to ze fotograf pstryknol i mi sie to podoba to powiedziala ze jest nienormalny jakis:wściekła/y:Ale sie na nia wkur..... bo zabrzmialo to tak jak bym nie miala juz miec nawet prawa do zdjecia z wlasna corka, popierdo.... jakas juz im wszystkim na mozg pada, zreszta to moja sprawa i moja kasa i niech sie tym nie interesuje i jutro napewno ona z tesciowa mi dupe rowno objada ale wali mnie to moe co myslala ze zaprosze do zdjecia je obie, po moim trupi, alez jestem wsciekla:wściekła/y:

Załączniki

• IMG_1916.JPG
    IMG_1916.JPG
    58,9 KB · Wyświetleń: 36
Mili mała słodzizna a jakie miała wdzianko cudno no normalnie taka beza rózowa do schrupania.
Esti Oli coraz wiekszy facet sie robi a czapke ma super. Tak sobie właśnie przypomniałam jak wczoraj byłam u laryngologa z Dawidem, to przed nami byli rodzice z dziewczynką tak potwornie chudą, ze mało sie nie popłakałam jak ja zobaczyłam, po porstu powiem tak Oli przy niej to bysior. Tylko, ze myśle, ze to taka uroda bo mama wyglądała identycznie a starszy brat byl pulchny jak tatus.

reklama
Dziębry :-)
Wasze maluchy to słodziaki :-D Oliś faktycznie wykapany tatuś jest :-) A Maksik taki mały kombinator... mili, super zdjęcie :-D
Młoda jeszcze świadomie nie chwyta, ale już kuma, że jak pacnie zabawkę, to ona się poruszy i dźwięk wyda. I tak leży i wali w małpę z bananem ;-) HAHA. I se do niej gada. :]
Jest ładna pogoda, więc wybywamy na cały dzień :-D

Do góry