reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Esti wiem, wiem ale jakoś mnie obrzydzenie bierze:szok::baffled::baffled::baffled::sorry2:
i naj, naj dla mężusia:-D:-D:-D

Agnie mój kupił l-karnitynkę i chodzi namiętnie na basen z kolegami, ale co do cukierków to ja żartuje , ze miętusy w spożywczaku po 2 zeta można kupić hihihih

to ja mojego znam( czyt jesteśmy razem) już prawie 10 lat a od prawie 4 jesteśmy małżeństwem, on 31 a ja 26:-:)szok::szok::szok::szok:
jak ten czas zapier...la;-):-):-):-):-)

Agnie ja cię mogę kopnąć:tak::tak::tak::tak::tak:, tylko potem nie miej pretensji hihihi
ty mówisz , ze masz fitness po drugiej stronie ulicy? a ja mam siłownie w domu i co jedyne co robie to czasami nożyce i rowerek już na łóżku późno w nocy przed telewizorem i czasami wykroki na mięśnie nóg a urządzonka mnie nie interesują:-(

Nadia zaczela zabkowac:szok:, zyczcie mi wytrwalosci i tymczaswej gluchoty, pewnie i tak ogluchne od tych decybeli
MASAKRA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no:

Anja jesli rzeczywiscie Nadia zabkuje to gratuluje i zycze duzo cierpliwosci. A swoja droga to bardzo szybko:tak:
Kurcze nie dosc ze teraz sie malo spi bo maluchy nam nie daja,to jeszcze w sobote przesuwamy zegarki i nocka bedzie jeszcze krotsza:-(eech

dziaselka puchna, slini sie i pcha piastki, to,ze zaczela "zabkowac" nie znaczy ,ze zab sie pojawi, moze dopiero za 1-2iesiace ale dziasla juz swedza a mala jest delikatna i przewrazliwiona, cos nie tak i od razu krzyk na cala ulice:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:teraz spi przy suszarce:zawstydzona/y:

Moj tez sie uspokaja przy suszarce i spi przy tym szumie jak zabity:-D:-D:-D. Ja sie boje tego jak moj Maksik zacznie zabkowac,on teraz jest taki rozdarciuch ze uszy puchna,a co bedzie potem....

Anja, ja moim mówie że młoda zazyna ząbkowanie to sie smieją ze mnie, a Matyna też sie ślini ciąle i najchętniej by se wsdaziła caŁE RĘCE DO BUZI!! wszystkie rękawki obślinione mokre, u nas chyba też się powoli to zaczyna!! :crazy::wściekła/y:

reklama
A moj jest ode mnie mlodszy o rok,ma 29 lat. My juz jestesmy razem 5 lat,a poznal nas ze soba moj brat:-D. Sam sobie szwagra wybral,hihihi...

Do góry