Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
my jesteśmy razem ponad 4lata i poznaliśmy się na imprezie ogródkowej u mojego kolegi, ale na początku kiedy S próbowal się wkupić w moje łaski nie cierpialam go, dopiero po pół roku udało mu sie mnie "zdobyć"
Kama ty mnie nawet nie denerwuj, bo w sobotę to ja mam jeszcze spęd rodzinny i chmarę dzieciarni na gołwie
właśnie wróciłam z zakupów . jak sie mężulo dowie ile wydałam, to mnie powiesi
u mojego Kacperka tez się ząbkowanie już zaczęło, ale na razie nie zauważyłam zmiany werbalnie
jedynie mokre wszystko co sie znajdzie w zasięgu małego i ręce ciągle w buźce a i zapomniałam piana na buzi jak ta co się z nich afrodyta wyłoniła
Oli już od tygodnia "ząbkuje."- ma białe dziąsła na dole.........ciągle piąstki lub kilka paluszków w buzi.ręce oślinione i muszę mu śliniak zakładać, bo tak się ślini .Zabawki to gryzie z taką zawziętością.............kupiłam mu taką rybkę i sobie gryzie gumowe płetwy już załapał,że zabawkę można do buzi wsadzić
Dusia też ma białe dziąsełka na dole, strasznie się ślini i wsadza piąchy do buzi... :-) Dziś dałam jej do ręki gryzaczek, ale się wkurzała jak nie mogła go ciamknąć, bo pod złym kątem był