reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam w ten piękny poranek:-D:-D:-D:-DU nas wiosny ciąg dalszy-jest jeszcze cieplej niż wczoraj!
Jak ja kocham wionę.......zaraz zaczną listki się pojawiać na drzewach........ powietrze Ach....................wiosna, wiosna radosna:-)
Z tej okzaji my też dzisiaj wybywamy na cały dzień........pojedziemy chyba za miasto do mojej dobrej koleżanki:tak::tak::tak:

reklama
Oli przecudny- podobny do taty! a ja jestem u teściów w łodzi i zaraz wybieramy sie na małe zakupy do manufaktury, całkiem ładna pogoda- choc zapowiadaja deszczyk:p wczoraj kacperkowi strasznie łzawiło oczko, zreszta dzis tez jeszcze łzawi, przemywam mu sola fizjologiczaje po jednej kropelce, można wiecej????
podejzewam ze to od tego ze mu wczoraj dosc czesto kremowałam buzke emolium bo mu jakies krosteczki powychodziły.
Niedługo zaczynamy rozwozic zaproszenia:) uwielbiam odwiedzac swoja rodzinke no i lepiej poznam rodzine Adasia

witam wszystkie w ten piękny dzień, dziś chyba wszystkie na spacerki się wybieramy i dobrze, w końcu mamy cudną pogode!!
kurcze ale te Wasze dzieciaczki takie maleńkie kruszynki w porównaniu do mojej Martysi, chociaż Oliś już coraz większy w porównaniu jaki był zaraz po urodzeniu :laugh2:

idę sie szykować bo u nas też lekki d4eszczyk zapowiadają więc niedługo śmigamy na spacer

A u mnie nie zbyt ladna pogoda , przed chwila padalo a teraz ciagle zachmurzone, moze pozniej sie rozpogodzi bo nie chce siedziec caly dzien w domu

dziewczyny, zapomniałam Wam powiedzieć o najważniejszym!! w końcu dorobilam sie w domu wagi!! wyjściowa na dzień wczorajszy - 60,6kg, nie tak źle, ale muszę dojść do 52kg, mam na to 2,5miesiąca, chyba zdążę, nie?
my niedługo też lecimy na spacerek, pokorzystać troche z pgoody, pooddychac wiosną...

witam. dziuba127 u mnie bylo podobnie jak u ciebie z mezem:) tez poznalismy sie na imprezce podworkowej u kolegi i tez nie bardzo mialam checi dalszych kontaktow, ale wyszlo na to ze jestesmy szczesliwym malzenstwem:-)nie dawal za wygrana:))hihi pozdrawiam

reklama
Do góry