reklama
ewa_adu
Fanka BB :)
masiek leoś śliczny ! cudeńko małe !
szczypawka pewnie chodzi Ci o maść majerankową
szczypawka pewnie chodzi Ci o maść majerankową

szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Pewnie tak Ewa
Mama moja kazala kupic masc koperkowa dla maluszkow.Od razu wydalo mi sie to podejrzane!Dobrze,ze napisalam!Tu zawsze sie zdobedzie cenna rade,prawda dziewczyny? :-) Juz powoli same mozemy sie madrzyc!Robie to z checia(w ogole jakas przemadrzala jestem....nie da sie tego zwalczyc) kiedy tylko moja ukochana kuzyneczka o cos pyta(ma termin na maj).
MASC MAJERANKOWA!no i Fridke sobie tez nabede skoro tak zachwalacie
MASIEK Leos jest cudny!Taki malutki...kruszynek....

MASC MAJERANKOWA!no i Fridke sobie tez nabede skoro tak zachwalacie

MASIEK Leos jest cudny!Taki malutki...kruszynek....
sylka_k
mama styczniowa 2008
Masiek ale maleństwo ten twój Leoś 

widzisz Masiek mój Kacperek tez strasznie marzł, a teraz ma drugi podbródek.
ale nie specjalnie go tak utuczyłam, wydaje mi się , że sam nadrobił to z czym miał się urodzić

widzisz Masiek mój Kacperek tez strasznie marzł, a teraz ma drugi podbródek.
ale nie specjalnie go tak utuczyłam, wydaje mi się , że sam nadrobił to z czym miał się urodzić
ale jaja!! wchodze do domu z uczelni, a tu pusto, więc chciałam zadzwonić do S gdzie są wszyscy, a w telefonie mam już smsa o treści: "porwałem dziecko, jade z wozkiem do mojej babci, mam mleko"...
Boze, to jego pierwszy raz sam na sam z naszym dzieckiem!! i to wizyta u jego babci!! 
jestem cala w nerwach, czy nie zalozy malej pieluszki na śpioszki, a pupy nie posmaruje babcinym kremem do twarzy, czy ja dobrze ubierze jak będą wracać... koszmar!! ale niech sie uczy

21kasia21
mamcia N&N :)
hej dziewczynki
pozdrawiam was wszystkie goraco:-) nasza Nicolka dzisiaj ma juz 2 miesiace-ale ten czas szybko leci
tez zlapala katarek ostatnio ale jakos strasznie nie narzeka
ja tez zbyt czesto nie pisze bo kiedy maz w pracy musze radzic sobie sama ale i zbytnio czasu nie mam ale jakos daje rade
pozdrawiam wszystkie mamusie
) aha a wie ktos jak sie wstawia takie obrazki z wiekiem dziecka???bo ja szukam a nie moge znalezc...
21kasia21 w podforum Niemowlę masz przyklejony wątek o suwaczkach :-)
pumi, Współczuję. :-( Trafiłaś na sk...syna, no ale co nas nie zabija to nas wzmacnia. Najwazniejsze, że pomimo takiego przykrego doświadczenia potrafiłaś odnaleźć szczęście
dziuba, Kurcze, nie mogę się doczekać powrotu na uczelnię!
pumi, Współczuję. :-( Trafiłaś na sk...syna, no ale co nas nie zabija to nas wzmacnia. Najwazniejsze, że pomimo takiego przykrego doświadczenia potrafiłaś odnaleźć szczęście

dziuba, Kurcze, nie mogę się doczekać powrotu na uczelnię!
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
ja tez nie umiem wkleic tego paskudztwaZobacz załącznik 71814ciekawe co znowu wkleilam
reklama
prodziekan?? 
dziewczyny, a lewym górnym rogu macie na różowym pasku "ustawienia", kliokacie, pojawia sie po lewej stronie panel użytkownika i tam klikacie w "edytuj podpis" i wklejacie link do suwaczka, tzn kod bbc i znowuż klikacie zapisz podpis i gotowe!!

dziewczyny, a lewym górnym rogu macie na różowym pasku "ustawienia", kliokacie, pojawia sie po lewej stronie panel użytkownika i tam klikacie w "edytuj podpis" i wklejacie link do suwaczka, tzn kod bbc i znowuż klikacie zapisz podpis i gotowe!!