reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Pewnie tak Ewa :-D Mama moja kazala kupic masc koperkowa dla maluszkow.Od razu wydalo mi sie to podejrzane!Dobrze,ze napisalam!Tu zawsze sie zdobedzie cenna rade,prawda dziewczyny? :-) Juz powoli same mozemy sie madrzyc!Robie to z checia(w ogole jakas przemadrzala jestem....nie da sie tego zwalczyc) kiedy tylko moja ukochana kuzyneczka o cos pyta(ma termin na maj).
MASC MAJERANKOWA!no i Fridke sobie tez nabede skoro tak zachwalacie :tak:

MASIEK Leos jest cudny!Taki malutki...kruszynek....

Masiek ale maleństwo ten twój Leoś :tak::tak::tak::tak:

widzisz Masiek mój Kacperek tez strasznie marzł, a teraz ma drugi podbródek.
ale nie specjalnie go tak utuczyłam, wydaje mi się , że sam nadrobił to z czym miał się urodzić

ale jaja!! wchodze do domu z uczelni, a tu pusto, więc chciałam zadzwonić do S gdzie są wszyscy, a w telefonie mam już smsa o treści: "porwałem dziecko, jade z wozkiem do mojej babci, mam mleko"... :szok: Boze, to jego pierwszy raz sam na sam z naszym dzieckiem!! i to wizyta u jego babci!! :szok::szok: jestem cala w nerwach, czy nie zalozy malej pieluszki na śpioszki, a pupy nie posmaruje babcinym kremem do twarzy, czy ja dobrze ubierze jak będą wracać... koszmar!! ale niech sie uczy

hej dziewczynki:) pozdrawiam was wszystkie goraco:-) nasza Nicolka dzisiaj ma juz 2 miesiace-ale ten czas szybko leci:) tez zlapala katarek ostatnio ale jakos strasznie nie narzeka:)ja tez zbyt czesto nie pisze bo kiedy maz w pracy musze radzic sobie sama ale i zbytnio czasu nie mam ale jakos daje rade:) pozdrawiam wszystkie mamusie:)) aha a wie ktos jak sie wstawia takie obrazki z wiekiem dziecka???bo ja szukam a nie moge znalezc...

21kasia21 w podforum Niemowlę masz przyklejony wątek o suwaczkach :-)
pumi, Współczuję. :-( Trafiłaś na sk...syna, no ale co nas nie zabija to nas wzmacnia. Najwazniejsze, że pomimo takiego przykrego doświadczenia potrafiłaś odnaleźć szczęście :tak:
dziuba, Kurcze, nie mogę się doczekać powrotu na uczelnię!

reklama
prodziekan?? :szok::szok:

dziewczyny, a lewym górnym rogu macie na różowym pasku "ustawienia", kliokacie, pojawia sie po lewej stronie panel użytkownika i tam klikacie w "edytuj podpis" i wklejacie link do suwaczka, tzn kod bbc i znowuż klikacie zapisz podpis i gotowe!!

Do góry