Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
żeby nie był-jutro jadę do Brzeźna do koleżanki na budy, pojutrze do Suleczyna bo S ma tam działkę, środa jeszcze niezaplanowana pewnie gdzieś w międzyczasie Galeria, moje królestwo
Dziuba Anja, wy tosieroty jesteście, wezcie sie tel wymieńcie i umowcie na spacery z coreczkami a nie Sobie plany podajecie przez BB i mowicie "....i znowu mnie śledzis i znowu sie nie widzielismy"
Tak wogole to kto oprocz mnie jest z Wawy??
Dziuba ,Anja sliczne fotki!!!ja oczywiscie tez bylam z mama na megaaaa dlugim spacerze:-)az sie lepiej czuje!!!zaraz wklejam fotypoza tym wyspal sie łobuz w dzien i zasnal dopiero pol godz temu!a ja padam bo od 5 nie spie...........a ktos jest z Poznania???:-)
Witam:-)
Dzisiaj u nas pogoda była cudna!Cały dzień po za domem............spacer, obiad u teściów a potem spędziliśmy uroczy wieczór w domku z mężusiem B-Asia ale z Ciebie laska! Asia Borysek fajniusi..a jaki przystojniacha w koszuli:-).ale jeszcze żółciutki Anja Nadia słodka Agnie..............ale ma pucki Ada...........pączuś Dziuba mam znajomych w Gdańsk-Brzeźno;-)
wszytskie kobitki juz spia to chyba efekt zmainy czasuAlbi nigdy nie bylam w Wawie i chcialabym keidys pojechac i troche pozwiedzac chodz teraz to bedzie trudniej jak wczesniej a szkodaNanina gratuluje jak to zrobilas marzy mi sie zeby tak Kuba sam zasypial.......