reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

bralik zazdroszcze!!!:-Dmy teraz u "dziadkow" ejstesmy ale moich rodzicow a normalnie mieszkamy z kubusia dziadkami czyli moimi tesciami i mam nadzieje ze jak tylko skonczy te 2 miesiace to bedzie sam zasypial a nie przy cycu:baffled:dobrze ze nie robi problemu ze spaniem w lozeczku:tak:salik foteczki pikne!a Ty jaka laska:-pDziuba 3maj sie slonce i nie stresuj bo to moze opuzniac okres!a powiedz jesz moze duzo cytryny?????

reklama
salik kup sobie antyvir w aptece to to samo co zovirax tylko tansze:tak:spokojnie zejdzie!!i czesto smaruj i wysuszaj to a nie nawilzaj:tak:

ostato widziałam w telewizji takie male kuleczka co sie nakleja na opryszczke one zarazem osuszaja jak i matuja ja na ustach, mozesz to przykryc podkładem i nawet pomalowac usteczka:p

Agnieszka ja na opryszczpe stosowałam Tribiotic i pomoglo, ale mialam raz w życiu ten koszmar więc nie mam większego doświadczenia!

Czesc dziewczynki
dzis taka piekna pogoda a ja nawet nie potraie sie nia cieszyc:-:)-(
Moj maluszek jest chory. Bylismy wczoraj u lekarza i niby jest poprawa ale wieczorem Borysek dostal goraczki. zadzwonilam do pediatry i kazala podac panadol. Goraczka zbita ale moje slonko tak bardzo sie meczy. Teraz katarek czy kaszelek jest dla niego wyzwaniem. On tak cierpi, nawet sie nie usmiecha:-(A ja przezywam to niesamowicie
Dzis jak zobacze, że bedzie gorzej i maly dostanie znowu goraczki to zadzwonie po lekarza. Nie bede sie pchala do przychodni bo tam moze zalapac cos gorszego. A dzis siedzenie w domku:-:)-(

reklama
Do góry