reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
bralik zazdroszcze!!!:-Dmy teraz u "dziadkow" ejstesmy ale moich rodzicow a normalnie mieszkamy z kubusia dziadkami czyli moimi tesciami i mam nadzieje ze jak tylko skonczy te 2 miesiace to bedzie sam zasypial a nie przy cycu:baffled:dobrze ze nie robi problemu ze spaniem w lozeczku:tak:salik foteczki pikne!a Ty jaka laska:-pDziuba 3maj sie slonce i nie stresuj bo to moze opuzniac okres!a powiedz jesz moze duzo cytryny?????

reklama
ostato widziałam w telewizji takie male kuleczka co sie nakleja na opryszczke one zarazem osuszaja jak i matuja ja na ustach, mozesz to przykryc podkładem i nawet pomalowac usteczka:P

Czesc dziewczynki
dzis taka piekna pogoda a ja nawet nie potraie sie nia cieszyc:-(:-(
Moj maluszek jest chory. Bylismy wczoraj u lekarza i niby jest poprawa ale wieczorem Borysek dostal goraczki. zadzwonilam do pediatry i kazala podac panadol. Goraczka zbita ale moje slonko tak bardzo sie meczy. Teraz katarek czy kaszelek jest dla niego wyzwaniem. On tak cierpi, nawet sie nie usmiecha:-(A ja przezywam to niesamowicie
Dzis jak zobacze, że bedzie gorzej i maly dostanie znowu goraczki to zadzwonie po lekarza. Nie bede sie pchala do przychodni bo tam moze zalapac cos gorszego. A dzis siedzenie w domku:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry