reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

salik to co stosowalas to nie na opryszczke;-)a te plasterki sa dosyc drogie i zeby byl efekt to musisz stosowac od razu jak wyjdzie a Ty juz chyba troszke to masz prawda??jak uwazasz sprobowac nie zaszkodzi:tak:Asia biedny maluszek oby bylo juz tylko lepiej!!!a nawilzasz mu pomieszczenie?Dziuba cytryna moze opuzniac okres bo ja tak robilam jak chcialam miec pozniej i dzialalo!!!;-)dlatego pytam.a Kuba juz na balkonie w wozku i spi na slonku i mumla jezyczek:laugh2:ja lece do apteki po czopki bo nie moze zrobic kupki i sie wkurza biedny:-(

reklama
AsiaS, Biedny maluszek :-( Trzymam kciuki, żeby szybko wyzdrowiał!
Ja wczoraj zaczęłam brać Cerazette, zobaczymy co to będzie... :-p
Dziś pierwszy raz odkurzyłam mieszkanie będąc sama z małą. Wcześniej się bałam, że jak zacznę odkurzać, to nie będę słyszeć małej, a jakby się wściekła, musiałabym odkurzać na raty i biegać od odkurzacza do łóżeczka, co mi nie bardzo odpowiadało. Teraz korzystam z tego, że ona rano po karmieniu ma okres najwyższej aktywności i może sobie nawet godzinę leżeć na macie i pacać zabawki, albo patrzeć się na karuzelę w łóżeczku :-p No to ja myk myk ;-)

Asia masakra mam nadzieje ze uda Ci sie go jak najszybciej zaszczepic!!!:tak:poza tym foteczki sliczne!!!a Borysek robi fajne minki:-DBralik sliczny usmiechniety chlopczyk!!!:-)Mili nie panikuj bedzie @ i juz tak prosze myslec:-ptak samo Dziuba i Sylka;-)a wogole mialyscie juz 1 @ po porodzie??? bo jak nie to moze teraz nie bedzie juz tak jak keidys i moze nawet nie beda bolesne??!!!oby bo ja mialam takie jak podczas porodu prawie:szok:

Agne a moj Kuba to wlasnie spi jak durny hehe po nocce calej piknie przespanej!!!:-Ddlatego zawijam kiece i lece na zakupy babcia go popilnuje na tym balkonie:-p

Witam w ten piękny , słoneczny wiosenny dzień!:cool2:
Pogoda piękna.jak mały wstanie to idziemy na spacerek........a na 14 do kardiologa:baffled:
Asia mój Oli został zaszczepiony dopiero po 3 miesiącach od urodzenia pierwszy raz i nic mu nie jest.My ze wszystkimi szczepieniami jesteśmy do tylu.On dostał w czwartek te szczepienie, które dzieci dostają w 6-8 tygodni.
Zdjęcia super....wykapana mama
Dużo zdrówka dla Boryska i całuski:tak:
Bralik śliczny synek:-)
Salik na opryszczkę ja smarowałam czosnkiem........ząbek przekroić na pół i natrzeć delikatnie opryszczkę.Vratizolin też jest super

salik-agnieszka- tak przeszlo, podejzewam ze to od czestego smarowania buzki emolium, niby nie powinien podrażniac ale przestałam go tak czesto kremowac i juz nie łzawi, ale sola fizjologiczna przemywam codziennie i oczka i nosek:)
niby sa drogie te plasterki ale ten plasterek duzo maskuje! jak nie pomoga masci, to kup te plasterki przynajmniej na jeden dzien bedziesz wygladała ok:) i sie umalujesz.
Mój nadal robi zielone kupki, juz zmienilismy z pediatrą mieszanke i nadal wiec to jest od nie przekształconego układu pokarmowego, juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla malemu podawac jakies deserki (od 4 msc)

reklama
Do góry