reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

qrcze wiem , ze boli cholernie bo jak byłam mała, to ciągle miałam chore ucho

tylko, ze Kacperek wcale jakoś strasznie nie płakał, tylko trochę był marudny, znakiem tego chyba nie było tak poważnie:sorry2:

reklama
my dzisiaj kolejny dlugi spacer zaliczlysmy 3godziny, nogi w dupe mi wchodza ale cieply, wietrzny dzien, superowo. ja mam garderobe na 68 a amerykanskie ciuszki na 6msc:szok::szok::szok::szok:Nadi jest bardzo dluga, ciekawe po kim?:crazy:

Amerykansie ciuchy dla dorosłuch są o rozmiar wieksze i takie ich xs to europejskie s albo ich L to europejskie xl, ciekawe jak jest z ciuchami dla dzieci. Chociaz ja mam koszulki GAP amerykanskie dla małego od 9 miesiaca i juz na niego są dobre.

my po spacerku i zakupach:tak:kupilam na chrzciny swiece i szate bo wdzianko juz mam;-)ja przy okazji kupilam sobie kurtke na stójce a to bardzo istotne bo ja mam bzika na tym punkcie hihi:-Dtak wpadlam przymierzylam kupilam i wypadlam normalnie rekord w kupowaniu czegokolwiek mama moja sie smiala:-Dbo kuba juz zaczynal marudzic ze w miejscu stoi:-p
Albi dokladnie tak jak mowisz!:tak:ja to patrze troche na oko bo Kuba tez nosi niektore ciuszki dla dziecka 6-miesiecznego:szok:Kubus ma po kim byc dlugi-tatus ma prawie 2 m;-)Kubus spi ide wskoczyc do wanny troche sie zrelaksowac:-p

czesc Dziewuszki... nawet nie mam czasu Was doczytac, ale mam nadzieje,ze u Was wszystko dobrze:)
my z Julkiem tez dzis caly dzien na polu... przed chwila przyszlam do rodzicow....
opalil sie, wogole ma ciemna karnacje- chyba po mojej Mamie, tzn. sniada....:)
wsadzialm do do fotelika i do wozka, bo w gondolce Mu niewygodnie i nic nie widzi...
mam pytanie jak ubieracie dzieciaczki w taka cudna pogode, bo ja dzis do tego fotelika ubralam GO w body z dlugim rekawem, bluze i kurteczke- na gore, a na dol rajtuzki, skarpety i spodnie... mialam kocyk ale normalnie w poludnie scigalamz Niego bo byl caly zgrzany.... i w kurtce tez bylo Mu za cieplo... i kurcze nie wiem jak Go ubierac, bo widzialam dzieci w kombinezonach dzis- a to juz chyba przesada:szok:
chartuje Go jak moge, ale nie chcialabym przegiac.....

Załączniki

• IMG_1690.jpg
    IMG_1690.jpg
    474,9 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry