dzidzia214
Styczniowe mamy'08
to moj Slodziak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Najpierw kardiolog, potem endokrynolog.Kardiologowi sie nie podoba że Oli tak słabo przybiera i że już ciemiączko mu zarosło.Wiec wysłała nas do endokrynologa- na szczęście to pokój obok.Endokrynolog nic niepokojącego ne zauważyła.Dała skierowanie na badanie hormonów....może Oli ma problem z tarczycą i to jest przyczyną że ciemiączko tak szybko zarosło i że Oliś słabo przybiera.
.pogoda super..wietrzyk delikatny, wiosenny.
albo bede lazic z odciagnietym pokarmem
karmilam go jedynie w samochodzie oczywiscie zaparkowanym po usg jego bioderek bo zglodnial;-)ja z mamcia moja tez zrobilysmy takie kilometry ze nogi odpadaja bo dawno tyle nie chodzilam a jak sie pcha wozek to tez dodatkowe obciazenie...schudniemy laski dlatego chodmy na spacerki
Joassia jaka Ty stara prosze Cie.........
mloda pupka z Ciebie
Dzidzia fotka maluszka superowa! wogole tez mialam taki problem jak Ty i ubralam Kube tak jak napisalas tyle ze bez rajtuzek mial pod spodem body z krotkim rekawkiem i na to pajacyk kurtka skarpetki i spodenki ale to cieple ...z kocyka zrezygnowalam i tak sie darl momentami;-)wypowiedzcie sie kobitki bo ja nie chce go przegrzewac a jednak ma delikatne potowki
kurka wodna no .........nie chce przesadzic z tym hartowaniem
Dziuba kochana bedzie dobrze jeszcze dzis w nocy @ Cie dopadnie zobaczysz!!!;-)