reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzidzia moj maly mial dzisiaj na sobie body z dlugim rekawkiem, bluzeczke, spiochy na to dresik i buciki na stopkach a i 2 czapeczki bo nakladam mu taka cieniutka zawiazywana i druga minimalnie grubsza bez zawiazywania a ta pierwsza tylko po to zeby uszka mial zasloniete jak sie kreci w wozku. i tak mu jeszcze cieplo bylo ale juz go wiecej nie rozebralam bo i tak byl odkryty w wozku.

joasia pediatra mi powiedzial ze 3 tygodniowe dziecko moze lezec w tym lezaczku 3 razy dziennie po pol godziny a czym starszy tym wiecej :-) nie martw sie jak by ja cos bolalo czy bylo jej niewygodnie to pewnie by protestowala.

ale macie laski zajefajnie ze juz w poslce wiosna- u nas dzis leje i zimno- na ta aure zaciagnelam Dominiske do chinek na paznokcie. Mala przespala cala sesje a ja mam sliczny pedikir i wymasowane nozki i plecki.
Dzidzia ja dzis rozlozylam malej tez te mate edukacyjna ale D jej nie lubi- za duzo wrazen i kolorow. Grzechotek tez nie trzyma w raczce ani nawet na nie nie reaguje:-(
My wczoraj po powrocie z Pensylwani mielismy kolejnych odwiedzaczy a dzis mamy caly dzien gosci z Kanady. Ufff- wizytom nie ma konca.

Esti jesli to typowa grypa to polecam Oscylococcinum lek homeopatyczny i spokojnie moze go brac dziecku wogole nie zaszkodzi!moze brak tez leki z PAracetamolem oraz ibuprofenem ale ostroznie.niech tez pije mleko z miodem tylko bez czosnku .polecam tez herbatke z dzikiej rozy typowa na przeziebienie. oby pomoglo!!!zycz jej szybckiego powrotu do zdrowia ode mnie:tak:
Pumi u mnie tez co chwile goscie ale to mile zobaczyc ludzi ktorych sie tyle nie widzialo:sorry2:tylko to troche meczace i Kuba taki gderajacy-za duzo wrazen:-( a jakie prezenty super:-pAgne ja swojego Ł. pogonilam zeby zalatwil becikowe:-Di juz dostalismy jeszcze czekamy na drugie i zasilek rodzinny oraz zasilek macierzynski okresowy i jednorazowy wlasnie zlozyl dzis o nie podania.oby nam przyznali!!:dry:

B-Asia dzięki:tak:
Już wszystkie śpią?

Ja właśnie nakarmiłam Oliśka........zjadł 100ml i czekam do 24 dam mu kolejne 100ml i będzie jadł o 6 rano:-D.Dziwne ale w nocy prze sen zjada lepiej niż w dzień........chociaż teraz na jego jedzenie w dzień nie mogę narzekać.
Nawet próbowałam mu dawać w nocy co 3 godziny.........poświecała się........ale on potem robił sobie 5, 6 godzinną przerwę w jedzeniu w dzień......wiec bez sensu.Lekarz nam powiedziała ,że widocznie jego organizm potrzebuje takiej przerwy pomimo tego że Oliś jest chudziutki.Więc w nocy mu taka przerwę robię.Ale nie mże nie jeść dłużej niż 6 godzin.

Dzisiaj się ważyliśmy u kardiologa.....3740g!

Ale się rozpisałam.......:sorry2:

Pumi słyszałam, ze chinki robią bardzo szybko akryle ale niezbyt ladnie...ale msaże ponoć w ich wersji są rewelka!
A "powiedz" mi czy w Stanach jet popularne depilowanie brwi na nitkę?Bo wiem ,że w Niemczech tak

reklama
Esti ciesze sie ze moglam pomoc:tak:i strasznie milo mi sie zrobilo jak tak zasiegnełas u mnie porady:-pdziekuje:sorry2:fajno ze Olis ladnie je i w koncu cos wazy chlopak!! :tak:rosnie ciesz sie mamuska:laugh2:mi by sie przydal porzadny masaz bo ten moj Kubus wazy coraz wiecej a ile je.......:szok:co 2 godziny w dzien normalnie on ma zegarek czy co??!!:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry