reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

No u mnie tez nie pojawiłam sie jeszcze@, ale zeby ja wywołac mozna dpochwowo zazywac luteine, wiec od 3 dni sobie "wsadzam" i czekam, zreszta cilest tez zakupiony i tez czeka hihihi
Ja schudłam 3 kg w ciagu tygodnia, ale zero makaronów, chleba i tłustych rzeczy, wczoraj pierwszy posiłak zjadłam o 18 bo nie miałam czasu.
Byliśmy na spacerku na tamie o jejku woda tak szumiała superancko, tam jest obok las wiec sobie troche pospacerowalismy, dzisiaj tez tam jade choc jest 20 km, wsadzam w moje autko wózeczek i hola:p
Pumi, mas czas na schudnięcie! Ja np mam tylko 4 miesiace bo sie pobieramy w lipcu wiec musze jakos wyglądac .
Aktualne moje zdj

Załączniki

• DSCF0654.JPG
    DSCF0654.JPG
    16,8 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC01024.JPG
    DSC01024.JPG
    16,6 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Witam panie w ten poranek piekny nieslychanie :-D

Nie moglam sie juz doczekac takiej pogody!Calusienkie dnie na dworze!REWELACJA!!!No i trzaskamy te kilometry bo przeciez malizna lubi jechac.Stac nie... :-) Wiec lazimy sobie.Wracamy na szybki obiad i znow nas nie ma.Jest cuuudnie :tak: I dzisiaj to samo_O 11:00 wychodzimy,wrocimy na obiad(za ktory sie wlasnie zabieram) i pozniej bedziemy spacerowac az do kapieli...Trzeba wykorzystac maksymalnie dzien bo jutro ma byc juz brzydko :dry:

Ja po 2 tygodniach w szpitalu,gdzie do wspolpokojowiczek siedzieli ciagle ich mezowie,ojcowie,tesciowie i banda gosci w ogole przestalam sie przejmowac,ze ktos patrzy jak karmie.Zreszta da sie to zrobic tak by nikt zbyt wiele nie zobaczyl :tak: I nie krepuje sie.Zwlaszcza,ze musielismy wiele zalatwiac.Karmilam juz nawet w Urzedzie Stanu Cywilnego.Usiadlam na koncu koprytarza,tylem do ludzi i....I oczywiscie musial przyjsc tam jakis facet akurat do tego ostatniego pokoju :laugh2:

Malizne wczoraj ubralam w skarpetki,spodenki,body z krotkim rekawem,bluzke bawelniana z dlugim i kurteczke z polaru.Bylo jej cieplutko chociaz zwinelam jej spiworek spacerowy w nogach(tylko stopy byly przykryte).Martwilam sie wrecz czy jej nie za cieplo...Ale dala rade.Najgorzej to jak dziecko sie zgrzeje i sie je rozbiera...

Joaaa bez stresow kobito!Przeciez bardzo dobrze wygladasz!Nie ma co sie denerwowac.Moglabys miec slub nawet za tydzien bo jestes super-laska! :tak:

mam do sprzedania ładna torebke:) za 90 moge sprzedac, wogole nie zniszczona bo ma moze z 2 miesiace a kupiłam sobie nowa:)

Załączniki

• DSCF0659.JPG
    DSCF0659.JPG
    23,3 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCF0661.JPG
    DSCF0661.JPG
    29,9 KB · Wyświetleń: 32
joooaaa ile ja bym dała żeby mi cycki zeszły... :zawstydzona/y: a ja karmię wciąż i myślałam że przez to zmaleją a tu dupa... Boże mala ciągle płacze bo głodna a ja nie mam mleka! :szok: dziewczyny jakie kupić sztuczne?? ja sie totalnie nie znam!! :szok:

bebilon jest dobre, bo nan1 nie polecam, bebilon kosztuje z 22 ale jest dobre, nie zmarnuje Ci sie! tylko licz sie z tym ze jak mala posmakuje sztucznego to zacznie wybrzydzac Twoim pokarmem! u mnie tak było i przeszlismy na sztuczne -bo musiałam, moim mlekiem gardzila i ciagle płakała

reklama
Do góry