reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Basia ja piję ta herbatkę Hippa od raa, już trzy wypiłam i dużo wody piję, a nie mogę sobie pozwolić na to żeby dziś się walnąć do wyrka bo zaraz musżę pędzić na uczelnię!!
a co do okresu, ja już pierwszy dostałam 3marca i teraz się modlę o następny bo trochę się za bardzo któregoś razu poprzytulaliśmy :szok: a o tego okresu co mam dostac zacynam brać tabletki, już leżą na półce, oby nie było za późno!!

reklama
Zuzik wkladany do wozka ostatnimi czasy rowniez marudzi.Ale jak tylko sie ruszy to sie uspokaja.Kasiu moze sprobuj z chusta albo nosidelkiem.Byc moze marudzi bo nic nie widzi!:tak:

hmm.... na nicole nie dziala ruszanie, ja trzeba hustac do nieba:) a co do nosidelka to na razie sie boje troche nosidelka uzywac bo mala nie trzyma jeszcze glowki sama-proboje ale to jeszcze nie to i boje sie o jej kregoslupek:)ale zobaczymy- moze dzis a noz sie uda:)

reklama
Ja chce na spacer!!!!!:-:)-(Malutki juz czuje sie lepiej ale chyba nie bede dzis z nim wychodzic jeszcze. Kaszle strasznie ale widac ze lepiej sie czuje bo humorek mu dopisuje:-):-)
Dziewczyby slyszalam ze na zanik pokarmu najlepsza jest kawa zbozowa. Ja pije i jakos pokoram mam- malo bo malo ale zawsze to cos
co do okresu- to ja nadal plamie a u gina jeszcze nie bylam

Do góry