reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja zrobiłam test zgodnie z opisem 14 dni po mozliwym zapłodnieniu i ciul wyszedł negatyw. My sie potem z Markiem nie kochalismy a okazało sie, ze jestem w ciaży. Drugi test 3 tyg po spodziewanym okresie wyszedł pozytywnie. Lekarka powiedziała mi, ze daje wyniki prowidłowe (w 80%) gdy sie go zrobi w dniu spodziewanej @. Dziuba załapała sie na te 20% ;-)

reklama
Salik 6 dni po zaplodnieniu? co to za test masz co tak szybko ciaze wykrywa???
ja zrobilam 12 dni po zapl ale i tak juz czulam w kosciach ze w ciazy jestem:laugh2:

no wlasnie zalezy jaki test i wogole raz wychwyci raz nie.........ja zrobilam pierwszy tast 2 tyg po dniu spodziewanej @ i wyszedl pozytyw drugi 3 dni pozniej i tez pozytyw:tak:nie ma reguly a szkoda:baffled:
tu mam Pumi cos dla Ciebie tak mi sie wydaje ze to Ty mialas problem jak zmiejszyc laktacje =>warto pić napar z szałwii (ok. trzy saszetki dziennie), starać się odciągać mleko z piersi tylko gdy dochodzi do nadmiernego w nich napięcia. Odciągamy tylko troszkę. Absolutnie nie do stanu zupełnej miękkości. Szczególnie po takim odciąganiu okładamy piersi lekko zgniecionymi liśćmi białej kapusty (pierwszy liść po odciąganiu może być chłodny-z lodówki, następne raczej o temperaturze pokojowej.to postepowanie po naglym odstawieniu dziecka od piersi ale wtedy tez chodzi o zmniejszenie laktacji:tak:

Ja sie zdrzemnełam troszkę a wy tyle nadrukowałyście:tak:
Mi test wyszedł w7 dni po zapłodnieniu, bo my o dzidzię zaplanowaliśmy.

Nie kupuj tego kremu...........badziewie nad badziewie.nawet nie napisali jaki ma skład i jakie są składniki aktywne.Na rozstępy, które już nic nie pomoże niestety.

Ja miałam robione kiedyś badanie na hormony.......muszę brać te z najniższą dawką

Nigdy nie kupiłam nic z Mango a krem wysłałam bo własnie leciała reklama :D. Mnie smieszą te reklamy TeleZakupy, fotoshopem poprawia jakis defekt i juz wszyscy myślą :szok: działa!!! Ciekawe czemu nie zauważa, ze przed i po sa ubrani w to samo odzienie :D.

reklama
Do góry