reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
cholera, coś mi nie idzie wstawić linka...
wejdźcie na onet.pl i tam jest artykuł na gł. stronie o faceccie w ciąży, słyszałyście o tym?? tzn transwescyta, kobieta zmieniona na faceta, w lipcu urodzi dziewczynkę :baffled: jak ja współczuję temu dziecku... patologia :szok:

To uważacie, że to my mamy prawo decydować kto może mieć dzieci? kto na nie zasługuje?? Bardziej zasługuje kobieta, która urodzi ale pije i znęca sie nad dzieckiem? Ona zasługuje na to zeby mieć dziecko, tylko dlatego, ze jest kobietą??

nie Albi, ale jak sobie wyobrażasz życie takiego dziecka? w szkole na wywiadówkę będzie przychodził tatuś do którego ona będzie mówić mamusia? nie mam na myśli tylko tego co powiedzą inni w szkole, mężczyzna może mieć dziecko, ale z kobieta, niech będzie jego tatą!!

Dziuba a skąd wiesz jak bedzie miało to dziecko. To jest coś co ty wyobrazasz a jak bedzie naprawde nie wiemy.
Powiedzcie mi lepiej od kiedy mozemy używać końcowek do butelek, takich samych jak w kubkach niekapkach??

reklama
jestescie Kochane dziekuje ze mnie utwierdzilyscie w przekonaniu ze dobrze zrobilam az mi ulzylo!!!:tak:Albi hihi....:-pDziuba wiedzialam od samego poczatku ..Mili tak samo bedzie u Ciebie:tak:wiecie to razaca sprawa z tym malenstwem ale co zrobic:-(nam sie to wydaje nienormalne bo takich rzeczy dzieja sie bardzo rzadko na szczescie!!!i prawda jest taka ze wcale nie musimy tego akcepowac chocby z powodu ze ludzie zniszcza ta yyyy mame czy tate nie wiem jak nazwac tego czlowieka moze 2 w 1:baffled:szkoda maluszka:wściekła/y::-(Kuba spi w wozku na balkonie na sloneczku a ja na troche znikam go pilnowac:happy:a pozniej jak moja mama wroci to lecimy na spacerek mam nadzieje ze dlugi.....:-)

Do góry