katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
czesc dziewczyny.:-)
ja tylko na moment bo wymyslilam sobie ze zrobie dzis golabki , a jak juz robie to trzebba byzrobic ze 20 .jutro mama wychodzi zeszpitala to ja zaprosze na golabki.
dzis juz noc niebyla taka wspaniala jak wczorajsza ,no coz trudno.
powiedzcie mi jaki kupic ten zel? bo maly placze i placze i wpycha raczki do buzi strasznie jest marudny.sluchajcie a moze wlozyc mu ten czopek ?
jakos niewyobrazam sobie jutra .dosyc jest marudny bo swedza go dziasla to jeszcze szczepionka
ja tylko na moment bo wymyslilam sobie ze zrobie dzis golabki , a jak juz robie to trzebba byzrobic ze 20 .jutro mama wychodzi zeszpitala to ja zaprosze na golabki.
dzis juz noc niebyla taka wspaniala jak wczorajsza ,no coz trudno.
powiedzcie mi jaki kupic ten zel? bo maly placze i placze i wpycha raczki do buzi strasznie jest marudny.sluchajcie a moze wlozyc mu ten czopek ?

jakos niewyobrazam sobie jutra .dosyc jest marudny bo swedza go dziasla to jeszcze szczepionka
Klade sie z nia do lozka i ona przesypia caly dzien.Budzi sie tylko na karmienie.A tak poza tym,ze spi to jest luzik 
przy okazji na pospacerujemy sobie.
Mili ja tez mam problem z cera sucha i wiesz jak sobie radze-raz w tyg robie peeleng z nivea i myje zelem doglebnie oczyszczajacym i tonikiem (obie rzeczy z alkoholem)z clean &clear'a stosuje tylko raz gdyz alkohol wysusza jeszcze bardziej i nie mozesz go czesto stosowac.pozniej myje takim zel-kremem z Loreal'a tez do demakijazu oczu wiec super i nie drogi!!!i bardzo sie sprawdza.pod podklad stosuje krem nivea soft intensywnie nawilzajacy(nie jest tlusty!!!)i podklad z maybellina ten dwufazowy superstay silk polecam
kupiłam Dentinox gel-jest super...działa bardzo długo i można go stosować tylko 2 razy dziennie .............ale kosztuje 20zł....ale warto