Anja78
matka superstar
Mam pytanko!
Jak tam wasze brzuszki?, bo ja wygladam na 4msc co najmniej, jestem drobna mialam plaski brzuszek a teraz
to dobiero 8tc a brzucho duze oj duze, moja siostra miala plaski do 3-4 msc. Chyba ze to ciaza mnoga
????
Chce dodac ze jem duzo owocow, malo slodyczy i nie objadam sie jakos bardzo
Jak tam wasze brzuszki?, bo ja wygladam na 4msc co najmniej, jestem drobna mialam plaski brzuszek a teraz

to dobiero 8tc a brzucho duze oj duze, moja siostra miala plaski do 3-4 msc. Chyba ze to ciaza mnoga
????Chce dodac ze jem duzo owocow, malo slodyczy i nie objadam sie jakos bardzo
Mam nadzieję, że szybko dostanę jakąś kase bo muszę bieliznę wymienić. Bo majtaski też jakoś dziwnie się układają. Jeżu to już tak szybko idzie. Miałam nadzieję, że tak szybko sie nie wyda. Bo chcę powioedzieć rodzince o fasolince w moje urodziny. Ale jak brzucho tak szybko rośnie, to się domyślą.
wyglad, moja mama juz wie powiedzialam jej w dzien matki;-), ale kazalam trzymac jezyk za zebami by nie zapeszac, rodzince mojego chlopaka powiemy po 2-gim usg czyli jakies 2 tyg ale jak mi brzucho tak bedzie rosl, to moze wczesniej
ale wole byc pewna ze z "Krewetka" wszystko ok.
brzuszek co prawda jakoś większy się zrobił ale to raczej jeszcze nie od fasolki prędzej to tłuszczyk :-)
bo jem dużo a może mało ale często bezprzer4wy ruszam buzią i na wszystko co zobacze mam ochote ale się chamuje bo w 9 miesiącu pewnie normalnie bym przez drzwi nie przeszła