reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kamilek sliczny!!!
A ja jestem zbulwersowana- nie pozwolili nam w kosciele usiasc z tylu w lawkach tylko wszystkie mamy wozkowe musialy stac z wozkami niedaleko wejscia glownego z tylu bo jakby wybuchla panika to ludzie stratowali by nasze dzieci! no co za nowe wymysly ?!:wściekła/y: ubralam sobie szpilki z 10 cm obcasem i myslalam ze mi nogi gardlem wyjda po 30 minutach stania. Dobrze ze Dominisia sie obudzila i zaczela domagac cyca to sie zmylysmy do domu

reklama
Pumi swietny usypiacz gdzie go kupiłaś może na allegro ?? ale chyba gdzies u siebie co?

Dziuba ja tez nie mogłam wejsc do poludnia no forum jakis blad wyskakiwal wrr…:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: a potem to już do rodzicow pojechałam.

Katarzyna- Joanna swietne fotki J

maly zasypia w lozeczku juz po kapieli i jedzonku, jakis niespokojny jest od wczoraj (zeby) wczoraj byla histeria wieczorem bo jesc nie chcial co ja mu flache do buzi to takie larmo jak bym go ze skory obdzierala conajmnije, wkońcu po 30 minutach mordu zjadl ehhh :sorry2: dzisiaj tez w ciagu dnia, cale szczescie na noc zjadl normalnie swoja flache i teraz sie wierci i co chwile ide mu smoka podac, a teraz to wyplul go i cisza moze juz zasnol zaraz ide kuknąc. Moj J wraca wlasnie z połowu ryb a ja ide z moja siostra do parku na pifko (od wczoraj przestałam odciagac pokarm juz) jak wroci hihi fajnie ze mam takiego dobrego narzeczonego :rofl2: :rofl2: :rofl2: ale i tak dlugo nie bede bo jestem po tym szarpaniu sie dzisiaj z Wiktorem padnieta.

Agnieszka ja zapomniałam Ci powiedzieć, na tych zdjęciach z postatniej imprezy przed ciążą miałaś śliczne włosy, takie super lśniące!!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

dziewczyny, ja w pon idę do salonu sukien ślubnych bo koleżanka mi wypatrzyła taka co kiedyś już ją oglądałam an srtonie www, a teraz tak bardzo mi sie spodobała że szok!!! zobaczymy czy będę w niej wyglądać tak samo ładnie jak modelka...

idę lulać, w dupie z magisterka, przecież nie ucieknie :laugh2::laugh2:
dobranoc

Hej dziewczyny, juz wrociliśmy. Pogoda do bani ale ciągle na poetrzu, wiec mały dotleniony, ja niestety nie mam az tyle zapału, zeby przeczytac i doczytac zaległosci, wiec sie wbijam na bierząco. Esti ty jestes tak piekna i przypominasz mi jedną z najpiekniejszych kobiet świata Elizabeth Taylor :-) a Olis taki maluski ale widac, ze to silny chłop i tak sztywno sie trzyma, Pumi ty jestes ja wiosenka a narzeczona mojego D coraz wieksza i cudowna i fajna ta zabawka FP z Nemo, jakbys powiedziała jak ona sie nazywa, bo chetnie sprawie cos takiego małemu, Kamilek rzeczywiscie duzy i dorodny chłopak, Basia fajne spodnie............

Olis cudowny i Dominisia tez a Kamilek ma swietny smoczek.
A my zakonczylismy majoweczke super , dzisiaj bylismy u siostry i szwagra na wsi na grillu i mala byla super grzeczna i nawet miala nianie ktora sie ciagle nia zajmowala a dziewczynka ta ma 13 lat i super sobie radzila a Natce widocznie sie to podobalo bo wcale nie plakala:-)
A ja nie moge doczekac sie poniedzialku bo rusza juz remoncik:-)

reklama
oj Mili ja zapomniałam ci powiedziec ost, ze Natka rzeczywiscie ciagle z Dawidkiem podobni. Ciesze sie, ze remoncik ci rusza juz w poniedziałek, juz blizej niz dalej do przeprowadzki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry