reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ale Wasze dzieci słodkości!!!!
matko, już styczniówki, niedawno to była tylko nasza fucha być "przyszłymi mamami styczeń 2008" :no::no: rzecywiście, tak to leci...
a moja Martyna od 5.30 gada wrzeszczy gaworzy wyspana iszczęśliwa :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Esti jestescie piekni!!!:tak:wlasnie sobie pomyslalam ze ja Kubusia nie dalabym rady tak podniesc wysoko -za slabe mam te lapki swoje........:dry:
Kasiu fajniusie foteczki!!!:-)
Albi cos ostatnio z Toba nie tak.......przesilenie wiosenne czujesz????tak jakbys na nic nie miala zapalu i sily..........a mzoe dlatego ze ostatnio ze zdrowiem troszku nie tak bylo???:unsure:
Mili mi sie wydaje ze maluskie dzieci lubia towarzystwo dzieci tez tych starszych:tak:

Mili remoncik rusza pelna para oby szybko wszytsko dobieglo konca i parapetowa!!!!!a z tym zamykaniem drzwi to KUFA przesada !!!!!!!:angry:
Albi masz takie slonce kolo siebie na co dzien wiecej zycia i usmiechu!!!!!!!Dawidek zlotko piekne!!!:tak:
Mili a sprawdzalas czy peknie obiektyw???????????:-p
Pumi Dominisia bedzie jakas wazna Pania adwokat hehehe;-)
Salik Kuba mi tez tak szaleje jakby nie wiem co mu sie dzialo -moze zly humor albo zle odczytalam jego sygnaly yh...na szczescie szybko reaguje i jest si:)mi tez zaczely wlosy wylazici sie lenie jak pies;/:dry::wściekła/y:ale zaczynam dzialac!!!a rozstepy yh moj Ł. mowi na mnie tygrysica hehehe:-D

Pumi jakie ladne z Was ksiezniczki!!!!:-):-)a co do Twojego czynu.........ja tez ostatnio zlagodnialam i puscilam mojego lubego na piwko .....:sorry2:sam byl w szoku no ale w koncu ladnie sie zapytal a nie tylko oznajmil.....;-)Wy sie dziwicie a ja co rusz dowiaduje sie o kolejnych ciazach moich kolezanek :tak:jedna nawet prawdopodobnie bedzie miec klony!!!:szok::-)i to najblizsza tez pochodzi z Głogowa a ze swoja miloscia osiada w Pozaniu jak ja z Ł:-)

no ja mysle ze to zeby bo jesli nie ma smoka w buzi to piastki caly czas szama :-) a tak bawilismy sie przed chwilą w trojke tzn mamusia robila fotki :-) tatus robil samolocika ...a mały pluł mu na klate :rofl2: :rofl2: :rofl2: i ja z rana :-( masakra...

u nas dzisiaj tylko 15 stopni i wiaterek, czekamy na obiadek i po obiadku idziemy gdzies tylko my w trojke, oprocz tego trzeba kupic kilka rzeczy (mleko, pampuchy itd.) maly spi po 2 sniadanku.

B-Asia co to było podnieść 4 kg....jak ćwiczę to Oliś robi za ciężarki:-D:-D:-D

Pumi ale Dominisia ma piękną sukienkę...ślicznie wygląda
Salik......ja rano wyglądam gorzej.....a Wiktor to już kawał chłopka:tak:

U nas jak wczoraj się rozpadało to padało caluśką noc.....a dzisiaj jest pięknie.......tylko trochę wietrznie...............dzisiaj idziemy do parku na zdjęcia.........mam nadzieję,że nie będzie już padać.
Dzisiaj już włącza kolorowe fontanny to Wam fotki pokażę:-)

no wlaśnie, co to troszkę pinad 4kilo, moja mała już 7,4 :sorry2::sorry2: i też nie mam siły jej tak podnosic, teraz S w pracy do 15maja więc nie ma samolocików :laugh2::laugh2:

reklama
idę do kuzynki, uzgodnimy co z moją suknią ślubną, jutro przymiarka w salonie tych dwóch które mi się poodbają (w końcu trzeba będzie się na którąś zdecydować...) i chyba zaczynamy szyć!! :laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry