B-Asia
Fanka BB :)
hehe masakra moj ma prawie 6 bankowo! zreszta w srode ta sie okaze
idziemy na szczepienie 2......mam nadzieje ze zniesie tak samo dobrze jak 1
chociaz pamietam ze Wasze maluszki to tak roznie sie zachowywaly a zaraz po szczepieniu 2h samochodem do moich rodziciow do Głogowa!juz sie nie moge doczekac!!!:-)dzialeczka ,grill oby byla pogoda w koncu bede tam z tydz czasu a moj Ł dojedzie do nas ale cudnie bedzie!!!!tak dawn nigdzie razem nie bylismy
a moze uda nam sie z dziadkami do Karpacza wyskoczyc- troche sie obawiam ale z Głogowa to niecale 3h............
Dziuba biedna Martysia dolacza do Kubusia - zero samolocikow jak tatusia ni ma
teraz zamiast spac to gada do slonka - graj dupka jak to Esti mowi 
idziemy na szczepienie 2......mam nadzieje ze zniesie tak samo dobrze jak 1
chociaz pamietam ze Wasze maluszki to tak roznie sie zachowywaly a zaraz po szczepieniu 2h samochodem do moich rodziciow do Głogowa!juz sie nie moge doczekac!!!:-)dzialeczka ,grill oby byla pogoda w koncu bede tam z tydz czasu a moj Ł dojedzie do nas ale cudnie bedzie!!!!tak dawn nigdzie razem nie bylismy
a moze uda nam sie z dziadkami do Karpacza wyskoczyc- troche sie obawiam ale z Głogowa to niecale 3h............
Dziuba biedna Martysia dolacza do Kubusia - zero samolocikow jak tatusia ni ma
teraz zamiast spac to gada do slonka - graj dupka jak to Esti mowi 

ja piedziele a wczesniej byla w kosciele to kufa nie trybie to dzien odpoczynku a nie prania i to o takiej porze kiedy dobrze wie ze usypiam Kubusia a mam z tym jeszcze trudnosci
jak sie Ł wkQ ...... to wylaczyl ta pralke i ja opierdzielil....ze sobie jaja robi i ze pozniej jak bedzie wieszac pranie to bedzie stukac sznurkami o sciane do naszego pokoju i nam obudzi Kube........yh....najlepsze bylo to ze jak tylko zasnal to poszlismy obok do bloku do znajomych na piwko....a ona miala go pilnowac to juz nawet nie probowala wlaczyc tej pralki.....a co mnie rozwalilo to ze mi powiedziala to idzcie Basiu a ja go PONOSZE!!!!!!