Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no rzeczywiscie te nasze maluszki Albi do siebie podobne:-) Dziekuje Ci kochana ja tez sie ciesze bo ta atmosfera jest juz nie do wytrzymania bo babsztyl ciage sie do mojego meza nie odzywa i do mnie tez ale ja jej nic nie zrobilam i mam dosc tego ze swobodnie do kuchni wejsc nie moge bo szmata drzwi od pokoju zamyka a kuchnia jest razem z jej pokojem i nawet po wode ciepla wejsc nie moge
Albi nie przesadzaj.....ale dziękuje, Dawiś jaki przystojniacha//a te jego oczka............cud Mili Natalka super ma włoski.na jesień kucyki będziesz jej zaplatać.........a czemu to mamunia zasłoniła sie dzieckiem?Fajnie że już remoncik rusza i w końcu będzie niebawem na swoim
Pumi a Twoja platynka to by się troszkę uśmiechnęła do zdjęć a nie taka poważna:-)
Albi Dawidek jest slodziutki i strasznie podobny do Twojego meza, Natalka tez jest podobna tylk do mojego meza a on sie uwielbia tym chwalic i nawet dzisiaj powiedzial mi ze to bedzie jego corunia ze bedzie ja strasznie rozpieszczal:-)
WoW! Dawidek taki przystojny ze ja sie chyba za niego wezme zamiast D
a Natalka tez slicznituka dziewczynka. O Olisu to juz bark mi slow taki jest bystrzak z niego!!!!
Esti- Dominika zawsze powazna jest- nawet P sie z nia ostatnio przekomarzal ze wazna sie zrobila Ehh ta moja gwiazdeczka!!
Jak ja wystroje w sukienke na komunie to wkleje fotki
Zartujesz Kama- juz sa 2009? a dopiero co czytalam jak styczniowki 2007 byly zaskoczone uplywajacym w kosmicznym tempie czasem.
No wlasnie Dziuba- tez cos mi sie wlosy przezedzaja:-(
My juz po komuni- Dominisia biedna nie mogla usnac bo bylo za glosno i sie denerwowala. Zmyslismy sie po 4 godzinach imprezy i zawiozlam szwagra i meza do tawerny a sama wrocilam z D do domu. Nie wierze w to ze osobiscie podwiozlam meza w srodku nocy pod knajpe- chyba sie starzeje bo wczesniej bym tego nigdy nie zrobila. Wklejam foty z tesciowa