reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty

Załączniki

• Zdjęcie105.jpg
    Zdjęcie105.jpg
    73,7 KB · Wyświetleń: 35
  • Zdjęcie107.jpg
    Zdjęcie107.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 32
  • Zdjęcie109.jpg
    Zdjęcie109.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 28
reklama
no rzeczywiscie te nasze maluszki Albi do siebie podobne:-) Dziekuje Ci kochana ja tez sie ciesze bo ta atmosfera jest juz nie do wytrzymania bo babsztyl ciage sie do mojego meza nie odzywa i do mnie tez ale ja jej nic nie zrobilam i mam dosc tego ze swobodnie do kuchni wejsc nie moge bo szmata drzwi od pokoju zamyka a kuchnia jest razem z jej pokojem i nawet po wode ciepla wejsc nie moge:wściekła/y:

Albi nie przesadzaj.....ale dziękuje, Dawiś jaki przystojniacha//a te jego oczka............cud
Mili Natalka super ma włoski.na jesień kucyki będziesz jej zaplatać.........a czemu to mamunia zasłoniła sie dzieckiem?Fajnie że już remoncik rusza i w końcu będzie niebawem na swoim:tak:

Pumi a Twoja platynka to by się troszkę uśmiechnęła do zdjęć a nie taka poważna:-)

Albi Dawidek jest slodziutki i strasznie podobny do Twojego meza, Natalka tez jest podobna tylk do mojego meza a on sie uwielbia tym chwalic i nawet dzisiaj powiedzial mi ze to bedzie jego corunia ze bedzie ja strasznie rozpieszczal:-)

WoW! Dawidek taki przystojny ze ja sie chyba za niego wezme zamiast D :-D
a Natalka tez slicznituka dziewczynka. O Olisu to juz bark mi slow taki jest bystrzak z niego!!!!
Esti- Dominika zawsze powazna jest- nawet P sie z nia ostatnio przekomarzal ze wazna sie zrobila :-D:-D:-D Ehh ta moja gwiazdeczka!!
Jak ja wystroje w sukienke na komunie to wkleje fotki

reklama
Zartujesz Kama- juz sa 2009? a dopiero co czytalam jak styczniowki 2007 byly zaskoczone uplywajacym w kosmicznym tempie czasem.
No wlasnie Dziuba- tez cos mi sie wlosy przezedzaja:-(
My juz po komuni- Dominisia biedna nie mogla usnac bo bylo za glosno i sie denerwowala. Zmyslismy sie po 4 godzinach imprezy i zawiozlam szwagra i meza do tawerny a sama wrocilam z D do domu. Nie wierze w to ze osobiscie podwiozlam meza w srodku nocy pod knajpe- chyba sie starzeje bo wczesniej bym tego nigdy nie zrobila. Wklejam foty z tesciowa:laugh2:

Załączniki

• 004.JPG
    004.JPG
    301,7 KB · Wyświetleń: 44
  • 008.JPG
    008.JPG
    462,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 019.JPG
    019.JPG
    92,4 KB · Wyświetleń: 36
  • 018.JPG
    018.JPG