reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam....................w końcu piękne słonko....ani jednej chmurki na niebie..............mam nadzieje,że dzisiaj nie będzie padać.
Ja nie śpię od 6:30:baffled:Oliśkowi zabawa w głowie od samiuśkiego rana........ale zaraz pewnie zaśnie, bo już spokojnie leży
Dzisiaj mam w planach upiec ciasto i chlebek z przepisu od Anji..................

Pumi jesteś jeszcze?Po i le są u Was podkłady z Revlonu?Orientujesz sie może?

Wczoraj wróciliśmy z Francjii, mały podróżował ze ho ho, spał mi tak jak normalnie- czyli pobudka o 2 i do 5-6 mi spał tak samo spowrotem :) teściowa dupy mi nie truła, pies leżał z tyłu bo to kombi samochód hihihi
Moje maleństwo je co 2-3 h po 70-80 ml jak dla mnie troszke mało ale widocznie tyle mu potrzeba.
Powklejam zdjęcia po południu z naszego długiego wekeendu

witam wszystkie forumowiczki.u nas dzis brzydka pogoda wiec jestesmy uwiazani w domku.
Esti sliczne fotki
Albi wspolczuje
Pamietacie jak pisalam wam ze biore psa ze schroniska ?wczoraj mi go przywiezli.

witajcie Kobitki,
a ja wczoraj byłam z mamą odprowadzić tate na pociąg bo wrócil już do Świnoujścia i potem poszłyśmy do centrum handlowego, łaziłyśmy 6godzin po sklepach, cholera wrócilam tak padnięta ze tylko wyszłam z psem i do wyrka się walnęłam że o 21 już spalam :)
rzecz jasna dla siebie nic nie wypatrzylam, bo jak miałam do wydania 200zł to nic mi sie nie podobało, a teraz sobie myśle że klapki na lato mogłam sobie kupić bo nie mam!! :wściekła/y::wściekła/y: trzeba bedzie iść jeszcze raz...
a małej kupiłam już kurtkę na zimę przyszłą bo przeceniona była z 89 na 34,50

dscn4464eh3.jpg

słabo widać, ale wlasnie taką - biała z motylkiem i kwiatkami, z Reserved

kupilam jej też dwie bluzeczki zielone bo ma takie piękne spodenki rybaczki zielone więc bedzie miała do kompletu

dscn4161ya4.jpg

dscn4163dw6.jpg

idę Was czytać i nadrobić zaległości z wieczora!!

Czesc dziewczyny!

My po naprawde dluuugim weekendzie.Jeszcze mielismy dzis jechac do mojej serdecznej kolezanki do Srebrnej Gory ale to niestety sie nie uda :no: Mezus musial wrocic do pracy.Szkoda.Ale i teka jest dobrze!Troszke odetchnelam...

Malizna wyjazdem zachwycona.I opalona jest(mimo kremu z filtrem mineralnym 30).Calymi dniami siedzialysmy na powietrzu.Odpoczelysmy troche od miasta.Spala nam wspaniale.Zostawialismy kolo niej nianie elektroniczna i sobie schodzilismy na ognisko wieczorami.A raz po calym dniu bez zmruzenia oka zasnela o 17:00(poszlam ja ululac troszke bo juz taka zmeczona byla a dalej spac nie chciala) i nie dala sie obudzic nawet na kapiel!Nakarmilam ja jak sie kladlismy spac i spala do 8:30!!!Szok!:laugh2:

Nie bede was doczytywac-wybaczcie.Ale tyle nadrukowalyscie,ze musialabym pol dnia siedziec.A trzeba sie rozpakowac,zrobic obiad,wstawic pranie i posprzatac wszystko,co zbroil kot... :sorry2: Opiekowal sie nim nasz sasiad gory.Ale tylko dawal mu jesc i sie z nim bawil.Dom rozniesiony prawie na strzepy bo Kapselek tesknil za nami :dry:

Dziuba ciuszki sliczne :laugh2:

Esti u nas slonca spodziewamy sie popoludniu dopiero.I dobrze-przynajmniej zrobie wszystko,co mam zrobic :tak:

Ide.....

Albi, współczuje, młody złowiek...
Estim, cudne zzdjęcia!!
Kubulek przesłodziutki, a i z mamusią wygląda super!!
pumi, jaki piękny zachód słońca!! ZAZDROSZCZĘ WIDOCZKÓW!!

A ZAPOMNIAŁAM wAM POWIEDZIEĆ, WCZORAJ JAK CHODZIŁYSMY PO SKLEPACH TO JECHAŁA TAKA PANI Z dzieckiem w Pliko p3 i mowie mamie że to taki wózek chce kupić, a ona podeszła do tej babki i sie spytała czy jest zadowolona, czy sie dobrze sprawuje, czy lekki itp!! a ta pani mowiła ze super zadowolona jest i wózek świetny i mama mówi że jest bardzo ładny, Stasiowi też sie podoba więc przystajemy ostateznie na tym!!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

Basiu, piękna sukienka ślubna, mojemu Stasiowi się marzy żebym miała taką krótką z przodu długą z tyłu, ja już wypatrzyłam sobie taką jedną i dziś idę chyba się przymierzyć, bo mi się nigdy takie nie podobały... ale na jest długa i da sie odpiąć część i powstaje krótka
ja też bym nie chciala akiej na kole ani za szeroka żeby nie była, bo ja niska jestem i by mi nie pasowała

wersjadugadm4.png
wersjakrtkafw7.png

wersja długa wersja krótka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry