reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wszystkie Wasze maluchy są prześliczne, to cudowne patrzeć, jak zdrowo rosną i się rozwijają... :-)
Albi, współczuję, tak z dnia na dzień i to człowiek w kwiecie wieku... :-(

reklama
Agnie ale słodka pyzunia.........śliczności
Kamalodz ale przystojniacha.....a Ty chyba włoski pofarbowałaś?My wpadliśmy tylko coś zjeść i zaraz na spacerek znowu, ww cieniu mamy 21 stopni!:szok:

Pumi zachod slonca cudny -pozazdrosic Wam takich widokow!!!:rofl2:
Katarzynko piesek fajniuchny -na bank Wam wynagrodzi ta szanse ktora mu daliscie miloscia!!!:tak:
Kama pieknie wygladacie!!Agne Duska jak zwykle pyzunia na maxa:-DAsiu ten Twoj Borysek superowy!!!!:-)my spacarek zaliczylismy z rana na zakupach na ryneczek a teraz wyslalismy dziadka bo jest ciepluchno i piknie swieci slonko!!!:tak:ide depilowac nozki:dry:CHICCO-KREM PRZECIWSŁONECZNY SPF 50 75 ML - mozna stosowac spokojnie u dzieci i niemowlat;-)

No nareszcie Was doczytałam bo od rana doszło kilka stron.

Esti ja narazie chodzę do pracy 2-3 razy w tygodniu bo nam sie księgowa zwolniła i ktoś ją musi zastąpić.No i szefowa do mnie dzwoniła ,czy bym nie mogla wpadać 2- 3 razy w tyg.

li-14300.png

Kamilka pofarbowalaś włosy?? super wyglądasz z Maksikiem!!
Adusia superowa!! od razu widać ze odpoczywala na urlopie taka szczęśliwa :laugh2:

a my po 5-godzinnym spacerku

dziewczyny mam do Was pytanie:
bo moja mala od czasu do czasu zakaszlnie sobie, tak pare razy dziennie ni z tego ni z owego, tak po prostu... ale poza tym nic jej nie jest, przynajmniej nic nie zaobserwowałam... myślicie że powinnam iść z nią do lekarza??

Esti no problem zawsze do uslug:-p
Pam ja wracam do pracy juz za 1.5 miesiaca na pol etatu .troche oderwe sie od domu bede wsrod ludzi - bardzo sie ciesze bede czula sie w pelni spelniona na roznych plaszczyznach i zawodowo i jako prawdziwa matka polka!:laugh2:
Dziuba ilekroc widze Was i w tle morze i ta piekna pogode to az sikam z zazdrosci bo tak kocham nasze polskie morze!!!:sorry2:wygladacie pieknie a tlo przy Was blednie.....
Dziuba mi Kubus tak kaszle od sliny bo wpycha co popadnie do buzi bo dziesla go swedza ;-)strasznie sie boje zeby mi sie nie zaksztusil!:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry