reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Basiu ja też się cieszę że wróciłam bo zawsze to jakaś odskocznia od codzienności.A i zauważyłam ,że jestem teraz o wiele bardziej zorganizowana niż jak siedziałam w domu.

li-14300.png

reklama
Basiu to w ramach wakacji zapraszamy nad nasze cudowne morze!! chociaż tera jest lepiej niż w wakacje, bo teraz taka przejrzysta czyściutka woda jest, a za chwilę zaczną kwitnąć roślinki podwodne i będzie zgloniala woda, jeszcze później będą sie luudzie kąpać i wrzucać różne badziewia do wody i będzie brudno...
ale i tak zapraszamy bo morze jest przecudne!! :laugh2::laugh2::laugh2:

No tak rzeczywiscie,zmienilam kolor wlosow,ale troszke zaluje bo jednak w blond czuje sie lepiej.
Martynka i Dusia to takie laseczki rosna ze ho,ho:-). Moze ktoras dla Maksika bedzie odpowiednia kandydatka na zonke:-D:-D:-D
U nas tez sie w koncu pogoda zrobila,dzis po raz pierwszy chodzilam z krotkim rekawkiem. I ponoc w Polsce zapowiadaja juz lato:-). Ciesze sie bo od przyszlego tygodnia bede leniuchowac w Polsce:-):tak:

Asia Borys cudeńko jest, może masz racje ze przez sztuczne spi lepiej był najedzony wiec spal cala noc, Wiktor tez zaczoł przesypiac noce jak zaczoł dostawa sztuczne mleko i teraz zegeszczone.

Kasia piesek super, i podziwiam cie nadal ze się na to zdecydowałaś.

Agnie Dusia taka sliczniusia papuska :-) :-) :-)

Dziuba laska z Martynki się robi i chyba ma twoje oczka co ???
Wiktor tez kaszle czasem jak za gleboko rece wklada albo tak po prostu :tak: ale tez mu nic nie jest wiec nie lece do lekarza.
Maly dostal jakis dziwnych rzeczy na głowce wiec w czwartek idziemy do dermatologa dziecięcego żeby to zobaczyla bo naprawde się boje :dry::baffled: :dry::baffled: to wygląda jak kólka zolte i skorka się luszczy a w srodku puste i normalna skora napoczatku się śmiałam ze mu Ufo na głowie siadło ale teraz już nie jest to takie smieszne już dzisiaj mu tego oliwka nie smarowlam bo nie wiem czy nie robi się to wieksze od tego ze to natłuszczam i to są takie 3 kolka jak by na olimpiadzie tylko ze 3.

Wik tez tylko fotelik to w aucie a tak to w zyciu on musi miec miejsce dlatego uwielbia swoja spacerowke :-) a jak nie spi to chce siedziec i patrzec no ale ilez mozna tak dlugo jak zasnie :tak: tak jak dzisiaj w urzedzie tak dlugo patrzyl na wszystkich az sie znudzil i zasnol i moglam mu opuscic siedzonko.

reklama
tak myślałam jak to było malutkie, ale to nie ciemnieniuszka juz wszyscy to oglądali, mowie wam to wygląda jak kólka a w środku puste i sa jakby zaropiałe w ciągu dnia i czerwone, jutro jak uda mi sie to zrobie zdjecie. teraz tylko lekarka, i wydaje mi sie ze to jest coraz wieksze i ze to przez to ze oliwka mu to smaruje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry