reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nie drapie bo to na samym czupeczku glowy on tam nie dosiega a pozatym nie widzialam zeby to drapał, chciałam mu teraz zrobic zdjecie ale lampa sie odbija i tak nic nie widac. to po kapieli nawet jest czerwone tylko bez tego zoltego (wydaje mi sei ze to ropka jest) po kapieli jest mięciutkie ale mimo to czerwone obwodki tych kóleczke, nic nie wprowadziłam bo jak dostał jabłuszko to już to miał i tylko mleko dostaje, tylko piersc od 2 dni odstawiona ale to juz to miał tylko właśnie myślałam ze to ciemieniucha, ale sie z tego kólka zrobiły.

reklama
Ale nie powinnaś pozwalać nawet na trochę...............Wiktor ma dopiero 3, 5 miesiąca..mój Oli za 2 tygodnie skończy 5 i ja mu czegoś takiego nie robię................sam sie wyleczył z dysplazji.......ale tym bardziej nie powinnaś mu na to pozwalać skoro miał problemy

i teraz sie wieksze robi wiec tylko lekko wyczesałam i sudocremem posmarowałam na noc, i nie bede tego wiecej ruszac zobacze to rano znowu, moze nie moge tego natłuszczac... nie wiem, ale nie bede panikowac lekarka jest dobra wiec cos poradzi. Moj brat jak mial 5 miesiecy to miał zapalenie skóry owłosionej głowy cała głowe miał w krostkach i to takich jak ciemieniucha, paskudnie to wygladało ale lekarka dała masc kazała to potem czesac i po tygodniu nie było śladu po tym, ale to była maśc na zamowienie i ja nie bede eksperymentowac.

nie wiedziałam ze miał tylko lekarz stwierdził ze miła niewielka ale sie prostuje i wyprostowało, sam sie podnosi i wogole, wiem ze jest za malutki ale bardzo mi go szkoda jak tak lerzy i wrzeszczy bo nic nie widzi.

No to sie est bardzo ciesze, pewnie dlugo nie postala co??? najfajniejsze sa takie lekkie rzeczy na wiosne, fantastyczna przekaska do salatek, no i szybko sie robi:tak:

reklama
Witam mamusie.
WszystkieWasze dzieciaczki slodziutkie sa:tak:
Moja mala tez ma ciemieniuszke i na poczatku strasznie duzo ale jej 2 razy dziennie smaruje lepek oliwka i juz prawie nie ma sladu:-)
U nas remont zaczal sie pelna para i jestem z tego powodu przeszczesilwa:tak::-) strasznie sie ciesze bo juz niedlugo bedziemy mieli swoje wlasne gniazdko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry