Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mnie też Olisia szkoda jak płacze, to wtedy biorę na ręce.............nie chcę mu skrzywić kręgosłupa i zrobić z niego kaleki..................
Ale każdy wychowuje swoje dzieci po swojemu wiec już nie będę nic pisać na ten tema;-)
Salik a może to jakieś uczuleniowe?? nie jadłaś nic podejrzanego??
rzeczywiście nie wszystko widać, moja mala po prostu miala troszke ciemieniuszki ale placki w różnych miejscach a nie wtorzyło to takich kółeczek...
mili strasznie się cieszę że niedługo sie doczekacie własnych czterech kątów!! ja też bym już tak strasznie chciała...
no nie jadlam nic podejrzanego, nie wiem co to moze byc,dzisiaj to jest wyglada jako tako bo nie jest zaropiale. maly jest juz na sztcznym tylko. i teraz od tygodnia ma cos takiego ehhh...
Witam.
U mnie paskudna pogoda
Dziuba dziekuje
A my dzisiaj do ortopedy idziemy;-)
Agnieszka a moze to od tego sztucznego mlekA? A zreszta nie m co gdybac , najlepiej poradzic sie lekarza, jak bedziesz w czwartek to zapytaj
u nas tez pięknie, a ja holera muszę na uczelnie, ale mam porzerwe 3godz więc zdążę wyjść z malą na spacer albo mama pójdzie z nią
na jutro umówikam sie z kuzynką na spacer, w czwartek z koleżanka do parku i będziemy zdjęcia robić, więc nadrobię sobie dzisiejszy dzień
U nas tez piękna pogoda...zjem śniadanko, kawkę wypiję i na podwórko idziemy.....dzisiaj na solarium się wybieram............bo zaraz będzie można śmigać w spódniczkach i moich ukochanych sukienkach wiec trzeba sie troszkę opalić