reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mili to największa przyjemność urządzać swoje mieszkanie.............my na jesień będziemy remontować kuchnię............mnie sie marzy taka na wiejski styl.......wiszący świeży czosnek, papryczka....zioła w doniczkach..................kuchnię mam dużą.............ale nie pasuje ten styl to do reszty mieszkania

reklama
ja juz tez sie nie moge doczekac jak bede kupowac te wszystkie dodatki, mebelki , firanki a najbardziej to sie nie moge doczekac tego ze juz nikt nie bedzie sie mnie czepiac:tak:

Dziuba ja tez jeszcze karmie. Dokarmiam Bebilonem ale cycek nadal w akcji:-):-)
U nas tez robi sie pieknie wiec na pewno czeka nas dlugi spacer.
Ja tez malego woze jeszcze w gondolce i podobnie jak Esti mam czasem jazdy w stylu "beeee" co oznacza wyjmij mnie z tego wozka bo tu jest nudno....
Na siedzaco Borys jedzie tylko w siodelku.
dziewczyny czy Wy pieluszkujecie maluchy tak profilaktycznie?
Ostatnio uslyszalam od kolezanki,że nawet jak ortopeda powie,że wszystko z bioderkami jest okej to i tak powinno sie do 6 miesiecy pieluszkowac. Ja tego nie robie bo jest za goraco

Hej,hej!Jeszcze ja!!!Ja tez jestem nadal matka karmiaca.Co wiecej mala rosnie zdrowo,ladnie przybiera i z pediatra uzgodnilysmy,ze jeszcze nie czas na rozszerzanie diety.Zuzik jest tylko i wylacznie na piersi.I jestem z tego bardzo zadowolona....Chociaz nie przecze-nie moge sie doczekac tej marcheweczki....

Moja malizna tez sie rwie do siadania.Ale leci nam juz 5 miesiac.Ale tez jeszcze nie podnosimy oparcia.I nie bede podnosic dopoki zupelnie samodzielnie nie bedzie siedziec.Na razie sie podnosi i trzyma rownowage jak sie czegos zlapie raczkami :laugh2: No i tez nie chce juz lezec w wozeczku.Wiec czasem ja wyciagamy i wkladamy do nosidelka.Ale na krotko bo to tez nie najzdrowsze dla malutkiego kregoslupa.Ale jak jej sie podoba za to! :laugh2:

A pogoda zapowiada sie baaardzo przyjemnie.Obiad zostal z wczoraj wiec mamy cale przedpoludnie tylko dla siebie :happy: Dlaczego nie mamy domku z ogrodkiem???? :dry: Juz bym siedziala z nia na dworze...

ja juz też mam w myśli mieszankę kolorów do każdego pomieszczenia w naszym przyszłym mieszkanku i już widzę te kolorowe mebelki do pokoju malej...
nie dokarmiam niczym poza mleczkiem, tzn dziś np jak ide na uczelnie na tyle godzin to nie mam tyle mleka w piersiach żeby ściągnąć dwie porcje, więc jedną dostanie tylko ściągniętą a drugą Bebilon. Ale czyli sztuczne mleko mała dostaje raz w tygodniu :laugh2::laugh2: ja też nie rozszerzam diety, bo ona duża jest

No ja tez pieluszkowalalm tylko na poczatku....
Dzis po poludniu mam wizyte u gina. Kurde cos z ta rana po cc cos sie dzieje. Boli jak diabli a w srodku czuje jakies zgrubienie. Mam nadziej,że panikuje i nic sie nie dzieje

reklama
Mieszkanie mamy.Ciasne ale wlasne ;-) W kazdym razie jestesmy u siebie.Ale marzy mnie sie malutki domek z ogrodkiem(Ogrodek moze byc nieco wiekszy niz malutki :-)).A najchetniej stary dom we Francji...Wrzosowiska,skały...Mmmmm....I wlasnie:kuchnia w stylu wiejskim,pachnace ziola tuz za oknem...Drewniane podłogi.Okiennice.Takie tam....Mmmmm...alez sie rozmarzylam...

Ale jak na razie mieszkamy sobie w bloku.I to w dodatku na 10 pietrze :laugh2: Mamy 2 pokoiki,przedpokoj,ciemna lazienke(nad czym najbardziej ubolewam),calkiem spora kuchnie i wcale niemaly balkon.Mieszkamy w chyba najbardziej przyjaznej matce z dzieckiem dzielnicy Wroclawia.Blisko nad Odre,do Parku Szczytnickiego(najwiekszego we Wrocku) no i do ZOO.Wiec tez wcale nie ma co narzekac! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry