Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Esterka dobrze ze Olis wyszedl z tego calo ale to silny chlopaczek i pokazuje nam to na kazdym kroku, taki nie pozorny, kruszynka mala a taki spryciocha:-) jest przeuroczy
Anja- fotki rewelacja- Nadusia ma czadowa mine.
Czytalam czytalam i juz wszystko zapomnialam.
Dzis bylismy na lotnisku bo tesciowa leciala do Polski. Uparla sie zebym do polski przyleciala z Dominisia- co ona mysli ze jak bede w Polsce to Dominice sie wzrok poprawi luz ze ona sie lepiej zajmie dzieckiem niz ja??? ale tak szczerze to nie mogte na nia narzekac bo wysciskala i wycalowala i wypiescila D przez caly miesiac ze ho ho!!!!
A ja nadal obdzwaniam wszystkich neurologow dzieciecych w Nowym Jorku i najblizszy wolny termin jaki udalo mi sie zalatwic jest 12 czerwca
Wiecie co? myslalam ze kocham swoje dziecko najmocniej jak sie da a tu sie okzauje ze kocham jeszcze bardziej niz do tej pory. Pawel tez jakos zmienil swoje zachowanie w stosunku do Mimisi i tuli ja do siebie non stop. Nakupowal jej mnostwo zabawek dzis i pokazujue po koleji kazda zeby probowala zatrzymac ten rozbiegany wzrok choc na 5 sekund. Ja zamykam sie w lazience i poplakuje bo moja mala nie umie utrzymac oczek w miejscu. Ja znowu zaopatrzylam D w torbe ciuchow -- uff jsk chyba mam dominiko- zakupo- manie
Anja- fotki rewelacja- Nadusia ma czadowa mine.
Czytalam czytalam i juz wszystko zapomnialam.
Dzis bylismy na lotnisku bo tesciowa leciala do Polski. Uparla sie zebym do polski przyleciala z Dominisia- co ona mysli ze jak bede w Polsce to Dominice sie wzrok poprawi luz ze ona sie lepiej zajmie dzieckiem niz ja??? ale tak szczerze to nie mogte na nia narzekac bo wysciskala i wycalowala i wypiescila D przez caly miesiac ze ho ho!!!!
A ja nadal obdzwaniam wszystkich neurologow dzieciecych w Nowym Jorku i najblizszy wolny termin jaki udalo mi sie zalatwic jest 12 czerwca
Wiecie co? myslalam ze kocham swoje dziecko najmocniej jak sie da a tu sie okzauje ze kocham jeszcze bardziej niz do tej pory. Pawel tez jakos zmienil swoje zachowanie w stosunku do Mimisi i tuli ja do siebie non stop. Nakupowal jej mnostwo zabawek dzis i pokazujue po koleji kazda zeby probowala zatrzymac ten rozbiegany wzrok choc na 5 sekund.
Ja znowu zaopatrzylam D w torbe ciuchow -- uff jsk chyba mam dominiko- zakupo- manie
Olis ma takie slodkie chochliki w oczach oczywiscie w pozytywnym sensie. Zaskakuje nas z kazdym dniem!!!!
Leos chyba bedzie nastepnym narzeczonym Mimisi jesli Dawidek zmieni obiekt westchnien hehehe
Platynka spi:
Kasiu Wiktor o 19:00 czasem chwile po jest przygotowywany do spania i o 20:00 już przewaznie spi.
moj mezczyzna wstal przed 7 na sniadanie i poszedl spac dalej :-) ja zdązylam zrobic porzadek w szafie wkoncu i znowu cala siatka ciuchow do oddania, polowa Wika a polowa moja, bo w niektorych nigdy nie bylam a trzymam je niewiadomo po co, moze moim siostrzyczkom sie przydadza. Ide robic sniadanko i kawusie, pozniej do makro sie wybieram obadac ile tam kosztuje bebiko bo nam schodza 2 w tydzien moze hutwowo bedzie taniej Basiu ty mozesz iśc na solarium tylko nie na długo i najlepiej jak by łożko nie było nagrzane wczesniej, ty możesz sie opalac tylko za bardzo nie przegrzewac ciałka, to tak jak w ciązy tyle ze teraz uwarzasz na piersi a nie na brzuszek.
Pumi zabawki super :-) a Platynka ehhh.. no poprostu do shrupania, i bedzie wszystko ok, nic sie nie boj. To tylko przypadłośc a nie choroba tak jak napisały ci dziewczyny.