reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

cześć Kobitki, Nadi i Platynka śliczności, takie przytulanki malutkie słodziutkie!!
mnie dziś czeka zabiegany dzień, najpierw uczelnia, potem chwila spacerku z małą, potm ide popytać o zaproszenia ślubne ile kosztują jakie wzory itp., a jak starczy czasu to może zakupy, potrzebuję bluzki z krótkim rękawkiem bo robi się ciepło a ja mam deficyt... dzis wszędzie biorę małą ze sobą, zoaczymy jak zniesie cały dzień poza domem..

reklama
U na piękny poranek..................mam nadzieje że reszta dnia też taka będzie.......calusi dzień spędzimy na dworze.O 10 przychodzi do mnie koleżanka na kawkę
Pumi Dominisia cudna:tak::tak:
Anja...no cóż nie każdy musi lubić marchewkę...ma dziewczyna już swoje zdanie:-)

Bo w życiu większej głupoty nie słyszałam.........Solarium emituje tylko szkodliwe promienie UVA, które wnikają głęboko w warstwę podskórną.A okrycie brzuszka nic nie zmienia, bo napromieniowujesz całe ciało i w tym takze płód.
Nie wspomnę o tym ,że można się nabawić przebarwień a całe życie.
A w ciąży zalecają unikanie leżenia na słońcu plackiem..............wiadomo jak na codzień chodzisz to nie unikmiesz

widze sie nie dogadamy, nie przegrzewac ciala znaczy nie przegrzewac i tyle a w ciazy tym bardziej nie mozna przegrzewac ciala i wogole nie mozna wystawiac na slonce brszuka, a o solarium w ciazy nie ma mowy.

PYTANIA DO EKSPERTA

Odpowiedzi ginekologa-polożnika na pytania z poprzednich miesięcy.

CIĄŻA I SOLARIUM

Czy solarium maże mieć negatywny wpływ na ciążę?
K. Tal, 23 Kwietnia 2001

Zdecydowanie tak. Następuje bowiem przegrzanie ciała, a ciąża tego bardzo "nie lubi". Tak samo jak leżenia "plackiem" na prawdziwym słońcu. Może to zakończyć się niestety utratą ciąży.

reklama
Do góry