reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ewa- super ta czapusia.
Kilka dni mnie nie bylo bo po prostu nie mialalm czasu
Teraz maluszek spi wiec korzystam....
Dzidzia- wsystkiego najlepszego dla Julianka:-):-)
Wlasanie Was doczytuje...ale mam prosbe czy moglaby mi ktoras z Was napisac przepis Anji na placek cytrynowy.....

reklama
wszystkiego najlepszego dla Juleczka i Oskara.
u mnie piekna pogoda zaraz spadam na spacerek:-) i znow caly dzien poza domem

mili, to dobrze że cały dzień będziecie na powietrzu!!
jest jeden problem, potem trzeba godzine dozytywać co tu się działo... jak ja nie lubie być nie na bieżąco!!!
ja też bym prosiła o przepis na tą babeczkę, zrobię na imprezę urodzinową, mniaaaam!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

witam
Tobi ostatnio ma jakiś czas nadwrażliwości - nie wiem czy to przez ten wyjazd czy pop rostu się zbiegło. Normalnie nie mogę wyjść z nim na spacer - mieszkamy przy ruchliwej ulicy, bardzo się niepokoi, nie może zasnąć w wózku, pomaga jak biore go na ręce. No ale ten klocek waży już chyba z 9 kg więc umarłabym nosząc go na rękach. Czytałam że między 2 a 6 m-cem życia może się zdarzyć taki okres nadwrażliwości, wasze pociechy też tak mają lub miały?

Co 6 tygodni dzieci maja tzw.skoki rozwojowe.............są płaczliwe, marudne, nispokonne..Oli też tak miał
A teraz ma tak że musi mnie widziećlub słyszeć......jak bawi s ie w łóżeczku i dłuższy czas nie zaglądam do niego , bo np gotuję to on zaczyna płakać wysatrczy że sie do niego odezwę od razu sie uspokaja

A moje dziecko spało całe 45 minut i obudził sie w świetnm humorze, zdążyłam posprzątać wykąpać się i zaczelm sie malować...........
Zaraz śniadanko będziemy jeść

Częśc laski.
esti, Oliś się ślicznie rozwija :-D Ani się obejrzysz i będziesz za nim biegać :-D
Ja na solarium chodzę raz na dwa tygodnie albo i więcej... Oczywiście piersi przykrywam :)
B-Asia, Musiałam zapisać się na ćwiczenia, cały czas waga stoi w miejscu, a zostało mi jeszcze 7 kilo... Zresztą, ja nigdy za bardzo nie byłam aktywna fizycznie (no oprócz pływania), więc teraz chcę to nadrobić, żeby na starość nie zostać kaleką :-p
Wiecie co... Nie mogę z tymi lekarzami... Poszliśmy do drugiego pediatry i ona powiedziała, że Duśka WCALE NIE MA ANEMII. Że taka wartość jest normalna dla tak małych dzieciaczków... Uff. Koniec z Hemoferem. Z ortopedą też dopiero u drugiego okazało się, że Duśka nie musi nosić tej specjalnej pieluchy, bo wszystko z bioderkami ok...

reklama
Do góry