reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Laski dzisiaj kupiłam najnowszy numer RODZICE MAŁEGO DZIECKA i tam jest temat miesiaca."Mądre zabawy pobudzające zmysły, rozwijające ciało i umysł":tak:.Naprawdę super...polecam:tak:

A ja właśnie robię obiadek...................zapiekankę ze szpinakiem. mniam
A mam ochotę na szparagi ale u nas na osiedlu nie ma....więc chyba jutro pojadę do hipermarketu i sie zaopatrzę:-)

Mieliśmy iść na spacerek.bo rano tylk na zakupach byliśmy ale Olisiek zasnął.śpi juz 1, 5 godziny.jestem w szoku, bo nie pamiętam już kiedy tyle pod rząd spal w domu:szok::szok::szok::szok:na podwórku to i owszem.....a w domu to góra 50 minut
Przynjamniej zrobię obiad....tylko makaron ugotować i do piekarnikaj,uż pranie zrobione , posprzątane i można będzie całe popołudnie małemu poświęcić;-);-)
Kurczę padac zaczyna:baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy:

:-D:-)czesc dziewczynymoj kamilek wymyslil sobie dzis rano nowa zabawe .wyjmuje z buzi smoczka mowi cos po swojemu i wklada smoczek spowrotem do buzi:-Di tak od samego rana caly czas

dzięki esti, właśnie o to mi chodziło, ale do tej pory jeśli nawet Tobi przechodził coś takiego to prawie niezauważalnie, a teraz...:crazy: normalnie wpada w histeryczny płacz i tulony przez 10 min sam sie umęcza i dopiero zasypia - zwykle na 20 min więc nie wysypia się a po godzinie lub dwóch jest to samo. Na spacerach patrzą sie na mnie jak na wyrodną matkę. W ciagu dnia zdarza się najwyżej jedno dobre 2 godzinne spanie i wieczorem pada tuż przed kąpielą - trzeba go budzić. Po kapieli i jedzeniu zasypia bez problemu i śpi całą noc.

reklama
hejo, my po spacerze. caly dzien bylismy w parku. Ja sie spieklam na mahon. Boli mnie juz łeb od tego slonca
Bylismy u lekarza- Borys wazy juz 6,2 kg:-D:-DSuper
Poszlismy bo ma na ciele jakas wysypke. Doktor stwierdzil,że to od proszku bo wszedzie go wysypalo tylko nie na twarzy....No nic trzeba spowrotem wrocic do Jelpa
Trzymajcie sie laseczki- ja jade na weekend na wies do rodzicow....
Milego weekendu

Do góry