reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
no i jak lukasz ma sie nia zajmowac to przewaznie jego siostra z mezem sie u nas pojawia i ona ja bawi...oh ah:)tylko, ze przez caly tydzien ja jestem sama od 7 30 do 16 30 a wtedy nie mam nikogo.... a jeszcze sobie moj mezulek silownie wymyslil, i jeszcze przez 3 dni w tyg go nie ma po 1,5 godz + raz 2 godz w szkole.....

10 maja nie ma żadnego święta:no::no:
, z tego co wiem to jest 11- zielone światki, potocznie a oficjalnie matki boskiej zielnej, albo odwrotnie:zawstydzona/y:

kliknełam trochę wstecz i doszukałam się zdjatek Nikolki.
śliczna ta mała :tak::tak:, ale czy u was jest tak ciepło, ze mała w samych skarpetkach i spódniczce. normalnie słodka i te ogromne oczy:tak::tak::tak:

dobra zmykam na chwile, bo męzulo kończy poddasze a ja maiłam dom ogarnąć, a ja ogarniam bb:-D:-D

kurka, mały mi sie obudził, bo szwagier kosi trawę :baffled:, koszenie go nie budzi ale jak kosiarka po kostce jeździ to tak:crazy:
na cholerę tyle jej posiałam, trzeba było całe podwórko ułożyć kostkę a boki krzakami obsadzić:crazy:

małż mnie nakrył;-);-);-)

zmykam na obiad, złota ta moja teściowa a ja niedobra synowa co likend ich objadamy hihihi

Cześć :)
Byłyśmy dzis z Duśką na fitnessie dla mam z maluchami... Szczerze mówiąc bardziej mi pasi chodzenie samej, niż wysluchiwanie jej ryków :-D Na początku jej się podobało, potem się znudziła i strasznie marudziła. Kurde, ja chcę wypocząć psychicznie podczas ćwiczeń a nie dodatkowo się jeszcze denerwować :-D Zresztą, te ćwiczenia jakieś strasznie lajtowe są... Więc zostaję przy normalnym aerobiku :-)
Duśce się znormalizowało w końcu spanie, zasypia przy cycu ok 22 i śpi do 7mej :-D
A teraz jedziemy na piknik ;-)

NADUSIU pyzo mała wszystkiego najlepszego, mnóstwa uśmiechu!!!!!! :-D

kasiu a Nicola spi miedzy karmieniami z toba w lozku czy sama we wlasnym lozeczku. bo jesli z toba to popelniasz ten sam blad co ja na poczatku .karmilam kamilka piersia i spal z nami bo uwazalam ze to wygodniejsze dla mnie i dla dziecka .w efekcie kamil sie budzil co dwie godziny jadl potem niemogl zasnac spowrotem .a potem to juz bylo coraz gorzej bo zaczynal sie juz budzic co godzine. i potanowilam ze bedzie spal w lozeczku.na poczatku bylo ciezko go przyzwyczic ale spal dluzej bo nieczul mnie .najpierw usypialam go w wozku a gdy zasnal to przekladalam do lozeczka a potem kladlam odrazu do lozeczka tylko stalam nad nim. teraz jest taK jak dzis rano pisalam.juz od dluzszego czasu chyba miesiac tak jest

dziewczyny co to za święto jutro ze sklepy zakmnięte?? zielone świątki to chyba w sierpniu są...

my też sie kąpiemy codziennie, b podobno to dobrze miec taki rytuał każdego dnia, a zresztą mala uwielbia sie kąpać...

a ja też karmię cycem ale nawet jak S w pracy to ona śpi w swoim łóżeczku, budzi sie o 1 i 4 na karmienie i potem dopiero nad ranem ok. 6.30 sie budzi i biorę ją do siebi :laugh2:

reklama
Do góry