reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
A zapomniałam....jak z Ciebie laska Asiu.....a synek to do Ciebie podobny:-)
A Dawiś śliczny.....ale oczka to ma po tacie ............mamusia też niczego sobie..............fajnie Ci ,że masz taka karnację ciemną....nie to co ja ....białas:dry::baffled:

Doczytałam dzisiejszy dzien :-D
Salik napisałas, ze kąpiesz raz na dwa dni a w dzien, który nie kąpiesz przecierasz husteczkami nawilżonymi. W szkole rodzenia nam położna powiedziała, ze raz, dwa razy dziennie warto dziecku pupe wytrzec wodą i wacikami "sami sprobojcie podcierac sie tak husteczkami cały dzien" - jej słowa i ma racje, jak juz nie kąpiesz go codziennie to warto moze nawilżyc pieluche tetrową i nia przetrzec karczek, szyjke, paszki itp. itd.
Ja nigdy nie używałam oliwki. Od miesiąca uzywamy Mustele - Stelatopia, jest cudowna. Kosztuje z 76 zł ale myśle, ze jeszcze z miesiąc spokojnie, nią młodego posmaruje. Czyli taki wydatek raz na dwa miesiące nie jest jakos strasznie obciązający a młody nie ma alergi i skorka fajna po niej. Bo najważniejsze, ze ten krem nie natłuszcza a super nawilża, wiec na lato jak znalazł.

U nas niestety kapanie tak czy siak musi byc codziennie bo Borysek jeszcze ulewa wiec szyjke ma cala oklejona- pomimo tego,że wycieram go w ciagu dnia

Rany Esti ależ róznica. Olis naprawde sie zmienił strasznie, po nim to chyba widac najbardziej. Jeszcze chwila i mozesz przechodzić na Nutramigen2 a on podobno duzo bardziej kaloryczny, wiec nadrobi kg. i tak zaczoł przyspieszac z wagą.

reklama
Do góry