Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A zapomniałam....jak z Ciebie laska Asiu.....a synek to do Ciebie podobny:-)
A Dawiś śliczny.....ale oczka to ma po tacie ............mamusia też niczego sobie..............fajnie Ci ,że masz taka karnację ciemną....nie to co ja ....białas
Doczytałam dzisiejszy dzien
Salik napisałas, ze kąpiesz raz na dwa dni a w dzien, który nie kąpiesz przecierasz husteczkami nawilżonymi. W szkole rodzenia nam położna powiedziała, ze raz, dwa razy dziennie warto dziecku pupe wytrzec wodą i wacikami "sami sprobojcie podcierac sie tak husteczkami cały dzien" - jej słowa i ma racje, jak juz nie kąpiesz go codziennie to warto moze nawilżyc pieluche tetrową i nia przetrzec karczek, szyjke, paszki itp. itd.
Ja nigdy nie używałam oliwki. Od miesiąca uzywamy Mustele - Stelatopia, jest cudowna. Kosztuje z 76 zł ale myśle, ze jeszcze z miesiąc spokojnie, nią młodego posmaruje. Czyli taki wydatek raz na dwa miesiące nie jest jakos strasznie obciązający a młody nie ma alergi i skorka fajna po niej. Bo najważniejsze, ze ten krem nie natłuszcza a super nawilża, wiec na lato jak znalazł.
Rany Esti ależ róznica. Olis naprawde sie zmienił strasznie, po nim to chyba widac najbardziej. Jeszcze chwila i mozesz przechodzić na Nutramigen2 a on podobno duzo bardziej kaloryczny, wiec nadrobi kg. i tak zaczoł przyspieszac z wagą.