reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziuba swietne te gadzety dla dziecka. To siedzisko mi sie bardzo podoba. Naciagne mezusia i kupimy.
AAA i odnosnie siedzenia naszych maluszkow. Bylam w piatek u pediatry i ten mi powiedzial,że kiedys to wszyscy szaleli na punkcie tego zeby dziecko siadalo okolo 5 miesiaca a teraz to jest tak,że jak dziecko sie podrywa do siadania to nie nalezy mu tego utrudniac i sadzac go na pare chwil i mu w tym pomagagac. wiadomo,że nie posadze malego juz na krzeselku ale w pozycji polsiedzacej moze posiedziec kilka minut. Wiec dziuba ten fotel mi sie wydaje,że jest okej. Poza tym pozniej tez go wykorzystasz

mi też sie on strasznie podoba, zresztą chce małej kupić na dzień dziecka, to nawet jak zaczniemy wykorzystywać od połowy czerwca to ona będzie miala już 5miesięcy :tak: a jeśli nie będzie można jeszcze go na długo używać to poczekamy :)
aaaa, zapomnialam, Albi, Dawidek jak był mniejszy to był strasznie do Marka podobny, na tym zdjęciu co masz w Avatarze to cały Marek, teraz zaczyna się do Ciebie coraz bardziej upodabniać
Asia, to my też kupujemy fotelik

Albi ja powiem ze mały śliczny Dawidek jest podobny do ciebie.

Esterko masz racje Oliś przebil Wiktorka. Wiktor nie ma zadnych odparzen i uczulen (cale szczescie) wczoraj go przemywałam woda ciepla bo nie kapalam go spowodu tej goraczki.

Asiu domek jest zaje..sty :rofl2:

Dziuba jedno i drugie jest super- chyba zgapie od ciebie :-)

Wiktor śpi, rano mial 38,9 a teraz caly czas 37.0 mam nadzieje ze sie tak utrzyma, ale jet teraz nny problem. Wiktor nie chce jest od wczoraj wieczorem, tyle co zjadl i go w nocy dokamilam na spaniu, rano zjadl 90 ml, potem troszke deserka (jablko z dynią) i teraz znowu tylko 100 mleka ... ehhh... nic w tym brzuszku nie ma, tyle ze duzo pije i zaraz to wysika....

witam mausie wszystkie:) my wczoraj bylismy na grilu u znajomych i wrocilismy ok 23, dlatego juz wiecej nie pisalam, ale doczytalam co sie dzialo:) a wiec--->WSZYSTKIE DZIECIACZKI PRZEKOCHANE A MAMUSIE PRZESLICZNE:)):tak::tak::tak:co do spania nicoluski to w lozeczku nie bardzo chce spac, chyba, ze juz spi a ja ja przeloze, to tak, a inaczej to albo w bujaczku albo u nas na lozku:))zasypia tak kolo 22, wczesniej nie ma szans i budzi sie w nocy na karmienie ok 1-1:30, pozniej ok 3-4 a pozniej ok 6rano ale zasypia przewaznie po karmieniu(ale dopiero od jakis 3 tyg)ale juz sie przyzwyczailam:)
co do wagi
to tez nie nalezala do najwiekszych- 2 87 a teraz juz 6,03(w srode dokladnie:) zdjecia z roznica zaraz zamieszcze:))aha i karmie tylko piersia, wiec o mleku czy kleikach nie moge sie wypowiedziec niestety:):zawstydzona/y:
a i ja mam tez 21 lat, jestem najstarsza, mam jeszcze:rafal20, hiacynta19(i tez jest w ciazy- na pazdziernik ma termin- a taka podekscytowana, ze az milo:), karolina16, gabrysia13latek:))
no juz chyba tyle:))

Załączniki

• NICOLA 004.JPG
    NICOLA 004.JPG
    36,1 KB · Wyświetleń: 33
  • majowy weekend 087.JPG
    majowy weekend 087.JPG
    84,3 KB · Wyświetleń: 32
  • majowy weekend 030.JPG
    majowy weekend 030.JPG
    70,4 KB · Wyświetleń: 31
Witam.
My rano na spacerku byliśmy......od 9-12 potem wpadlismy nakarmić malego i cos zjeśc.Teraz moi mężczyźni są na powróku a ja pichce obiadek....a na 15 do parku ze znajomymi na piwko.....na świeżym powietrzu.........mniam
U nas cudowna pogoda......22 stopniw w cieniu.mały w krótkim rękawku śmiga:tak:

reklama
Dziuba to siedzisko mi sie podoba:rofl2:moge zgapic????????:-p
Aga to Wiktorek ma dobra temp bo do 37,2 jest si a powyzej jest stan podgoraczkowy do 38 jesli dobrze pamietam a pozniej jestgoraczka ktora nalezy obnizac.......;-)ciesze sie ze juz oki....
Kasia czekamy na fotki a Nikola cudna:tak:
no wlasnie Esti nie wiem jak tego mojego szkraba ubrac bo bedziemy tez w kosciele a tam zimno:dry:zazdroszcze pifka:-p:zawstydzona/y:wypij za mnie chodz lyczka -za te co jeszcze nie moga :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry