reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Basia, wchodzisz z małym do kościola?? moja jak tylko wchodzimy to czy śpi czy nie śpi to i tak krzyczy, zostaję z nią na zewn na słoneczku, a drzwi otwarte już bo ciepło więc i tak wszystko slychać
ja chyba już dziś zamówię ten fotelik..., czy myślicie że lepiej lezaczek taki fgisher proce jak ma Estera? on jest chyba do 18kg, wiec wagowo pewnie podobnie...ale co bardziej przydatne??

reklama
Dziuba leżaczek jest super i jest do 18kg.ostatnio pasiapsóly 2 letnia córeczka siadala....a jaka miała radochę...ja polecam jest super i jestem bardzo zadowolona i Olisiek też.

Dziuba szczerze mowiac bylam RAZ jak go chrzcilismy ....uwazam ze dziecko takie jest zbyt male a poza tym te babcie tak kaszla i wogole....az mnie ciary porzechodza:dry:boje sie zeby czegos nie podlapal a poza tym sa przeciagi -jakos wiecznie mam takie wrazenie:sorry2: no ale moja mama bo jestemw glogowie sie uparla.....najlepiej ze chciala jechac do kaplicy do szpitala to ja opieprzylam ze tam to dopiero cos podlapie!!!:wściekła/y: Dziuba ja mysleze lepiej to co wkleilas bo nie musisz dizecka pasami przypinac jak w lezaczku bujaczku -chociaz jest cudny sama widzisz co Olis spryciulek wyrabia:-D

Aga uszy d gory-lada dzien mu przejdzie;-)Esti dzieki bonormalnie schizuje....ale wczoraj ja porozbierana Kubus lekko ubrany a mojakumpela bo ja przez przypadek spotkalam tak poubierala swojego mikolaja jakjakube na zime!!!standart-rajsotpki jakies grube spiochy z polaru na to polar czapka zimowa 2 pary bucikow -ja pier*** rece mi opadly.,,,nie dziwie sie ze co chwile wrzeszczal ze chce pic jak sie tak wypocil.............spytalam ja tylko czy on niema potowek bo szkoda mi bylo komentowac kazdy sam podejmuje decyzje co do wlasnego dziecka.......:blink:

Dziewczyny Oskarek dziękuje wszystkim ciocią za życzenia.Nie było mnie 2 dni bo mieliśmy chrzciny naszego maleństwa więc było trochę zamieszania.Teraz muszę Was doczytać bo nieźle nadrukowałyście przez te 2 dni.

ojej, jak słodziutko wygląda!! oby mu przeszło szybko to choróbsko!!
]my po spacerku, musze się władować do wanny bo po plaży biegałam z siostrzenicą na bosaka i kawalek po deptaku, no i mamy nogi jak z kopalni :zawstydzona/y::zawstydzona/y: za to skóra odcień machoń - choć pewnie jutro nie będzie już widać... jak to fajnie się czasem z dziefckiem pobawić, już niedługo nasze brzdące też takie będą... :laugh2::laugh2:

reklama
Salik jak Wiktor jutro tez bedzie miał gorączke to lec do lekarza, nie ważne, ze tylko rano czy wieczorem, wazne, ze bedzie. Powiedzieli ci co mu jest dokładnie?? - moze ja sie nie doczytałam:-(

Do góry