reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Czesc dziewczyny,witam sie z POLSKI!!!!!!!!!!!!!!! Alez tu cudownie!!!!! Jutro doczytam co napisalysie przez dwa dni, bo dzis padam na ryjek.Pozdrawiam cieplutko!!!!!!!

reklama
Kama witamy u nas!! jak Maks w podróży?? dobrze Wam się poleniu****ecie troszkę, zasłużyliście w końcu!! buziaczki, przyjemnego wypoczynku :*:*

my jako nastepny ftewlik 8-18kg kupimy też maxi cosi, ale ten tez iso flexu, nie stać nas żeby wydać 1400zł na fotelik, więc będzie wersja z pasami

Hej dziewczynki.
My juz po komuni, bylo super tylko strasznie goraco, ledwo zyje, oczy mi sie zamykaja ale musialam do was zajrzec ale dzi juz nie dam rady Was doczytac wiec zrobie to jutro.
MOJA NATALKA DZIS SKONCZYLA 4 MIESIACE:-)

Hej..ach jakie cudowne popołudnie spędziliśmy w parku i wieczorek u znajomych
Mój Oliś śpi tylko na boczku.prawym lub lewym.....czasami na pleckach ale w większości to na boczku właśnie.
Kamalodz a w jakim mieście jesteś?A jak Maksik zniósł podróż?

ale naklikałyście... ja mam na tydzień gości...nawet nie mam kiedy do Was zajrzeć... .. buziale dla Was .....:-D poczytam Was trochę bo nie wiem co sie dzieje...

Załączniki

• 100_9175.JPG
    100_9175.JPG
    44,7 KB · Wyświetleń: 22
  • 100_9166.JPG
    100_9166.JPG
    238,2 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_2328.JPG
    IMG_2328.JPG
    93,6 KB · Wyświetleń: 21
  • 100_9182.JPG
    100_9182.JPG