Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam po weekendzie!
Zanim doczytam - wstawie fotki mojej kochanej platynki. Sylka dziekujemy serdecznie za wiadomosc- bylo nam bardzo milo. Jestes wspaniala az nam sie lezka w oku zakrecila zdjecie # 1 : moja przyjaciolka buja Mimisie zdj # 2 : Zasmiewa sie na stole bilardowym zdj # 3 : wpatrujemy sie w rozbiegane oczka D zdj # 4 : rozanielona D zdj # 5 : cwiczymy glowke
jejku, pumi, jaka ona już duża! ślicznie rośnie... a jaki macie duzy taras w Pensylwanii, zazdroszczę, ja uwielbiam tarasowe imprezy
pumi na kiedy macie jakąś wizytę z tymi oczkami? w końcu na czerwcu staneło??
Witam........... Pumi Dominika supcio
Dopiero wstaliśmy.Oli zrobił pobudkę o 6.......godzinkę sie pobawił i spaliśmy do teraz
Piękna pogoda...zjem śniadanko. kawusia i na podwóreczko zmykamy
nie za ma co;-);-);-) Pumi myślałam, ze nie doszło.
Platynka super jaka śliczna
albi u mnie w cieniu jest 22 stopnie i nie wiem czy juz zakładać tylko krótki rękawek małemu czy jeszcze jedna tylko bluzeczkę z długim, zaznaczam , że barak wiatru jakiegokolwiek
wida ć tworzą nam się już dziecięce związki... Albi, przywołaj Dawidka do porządku!! najpierw całuje Natalkę, teraz już zmienil zdanie i Dominika mu się podoba? ehh, prawdziwy facet
Jejku jakiego mam lenia...zrobilam tylko sobie kwkę ...jakoś nie mogę się zmobilizować do reszty...Oliś bawi sie na podłodze balonikiem....aja siedzę ..................i siedzę