reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

U nas też gorąco w cieniu to 24...............wiec bede dzisiaj nozki na sklonku opalac............nakladam kiece krotka i smigamy
Ale tak mi sie nie chce niz robic.......laski nakrzyczcie na mnie , bo chyba sie nie zmobilizuje i do 12 bede tak siedziec i nie wyjde z Olim na podwórko

reklama
wczoraj nas nie było bo cały dzień spędziliśmy w plenerze na łonie natury,
było świetnie jedynie jeden minus, że grasują już muszki meszki:wściekła/y: ,
ale ze dojechaliśmy do znajomych, którzy wyjechali z przyczepa to tam ulokowałam małego jak spał:-D:-D

no i oczywiście spóźnione życzenia dla Nataki:tak::tak::tak::tak:

Sylwia ja na taką pogode zakładam młodemu body z długim rękawem. Za grube to nie jest, wiec sie nie poci a zawsze w zapasie jest cienki sweterek jakby co. Czapka tak czy tak jest obowiązkowa, ja Dawidkowi zdejmuje na chwile czasem zeby tylko poprawić, nie ważnem, ze na zdjeciach wyglada jakby chodził bez czapki.

U mnie okna też pootwierane a mały leży tylko w bodach z krótkim rękawkiem:tak:
Wczoraj Oliśkowi zakładałam pod spód body z krótkim i koszulkę, bo on sie strasznie wierci i bałam sie żeby nerek nie powiało.....dzisiaj tez jest lekki wiaterek ale w dwóch warstwach sie ugrzeje...
Zrobię tak jak Albi pisze...to jest bardzo dobry pomysł........plecki przykryte
U nas czapka też jest obowiązkowa.......ale bez uszu już można?Bo mamy taką bardzo leciutką z uszkami..uszy łatwo przeziębić

Duśka wczoraj darła się, bo było jej za gorąco w czapecce, więc zdjęłam, akurat nie wiało. :-) Ja młodą chyba dziś w krótkim puszczę, wezmę długi rękaw jakby co. Jak cudownie ciepło :-D
A co do jabłka, to rozcieńczony sok poprzednim razem podawałam dzień w dzień i nic. Może papka zadziała? Chcę uniknąć tego czopka...

Czesc dziewczyny!!!Znow jest dzis przepiekna pogoda!Ale sie ciesze!Wczoraj malizna caly dzien tylko w cieniutkiej sukieneczce i majteczkach.Dzisiaj tez tak ja wystroje zapewne :-D Ja tez w samej cieniutkiej sukience chodzilam i myslalam,ze sie roztopie...Lato przyszlo...:laugh2: A Zuzik to juz pare razy byla na dworze w samych krotkich rekawkach(i nogawkach).Wczoraj najpierw wyszla w bodziaku i sukience ale jak zobaczylam,ze sie poci to po prostu zdjelam z niej body.Ach...I zero skarpetek :tak: Zuzia uwielbia gole stopy! :laugh2:

Jak tylko wroci tata to wyruszamy nad wode.Nie ma co siedziec w domu.Mala w cieniu pod parasolem(bo u nas zero chmurki ;-)) a my sie troche opalimy przynajmniej.

Mielismy wyjezdzac na weekend ale ostatecznie nie wyjechalismy...W sobote podrzucilismy Zuzika tesciowce i poszlismy sobie troche poszalec na koncercie....Jak ja dawno sie tak nie wyskakalam.W czwartek sie zabieramy znow na koncert...Darmowka na swiezym powietrzu wiec Zuzika zabieramy ze soba....Nie musimy sie przeciez pchac pod scene...Oj jak ja dawno sie nie wyskakalam...Odrobina szalenstwa byla mi baaardzo potrzebna :-D

Czapeczke tez mamy obowiazkowo.Tylko cieniutka.Wzglednie kapelusik...W kazdym razie bardzo tego pilnuje bo moze jej uszka zawiac albo sloneczko za bardzo przygrzeje i bedzie problem...

reklama
a my juz na dworku,:tak::tak::tak:
mały ma body z długim, ale , ze trochę już wyrósł to taki 3/4 na to rozpięta cieniutka koszulka z krótkim i spodenki cieniutkie ale długie

więc zmykam:-D

Do góry